![]() |
Mój pierwszy dom [BRAK ZDJĘĆ]
Jest to mój pierwszy domek na forum więc bądźcie wyrozumiali.
Prosze o komentarze |
Odp: Mój pierwszy dom
Mhm interesujący. Wiesz zdjęcia by się przydały.
|
no wiesz nie wiem jak dokladnie dodawac
|
to najpierw się trzeba nauczyć dodawać fotki, a nie zakładasz temat nie wiadomo po co i dlaczego.
|
Rozumiem że nie wiesz jak się dodaje zdjęcia użyj tego http://imageshack.us/ a tak na marginesie zakładasz temat ze swoim domem bez zdjęć ? sądziłaś\eś że ktoś to oceni
|
Yyyy nie. Okropny. Mało zdjęć w dodatku słabej jakości. Wszędzie pusto, sorry ale nie podoba mi się. Ocena: 1/10 (1 za fatygę)
pozdrawiam: kubuss |
Co to ma być?! Nie ma fotek itp...A dom w środku?
0/10 |
|
Właściwie to bryła jest bardzo fajna, ale strasznie wieje pustką z otoczenia. Podoba mi się, że jest w ciepłych kolorach.
Mógłbyś jakieś drzewka dać dookoła parceli i ogródek na parceli. Jak na pierwszy dom to bardzo fajnie dobrałeś wielkość pomieszczeń. I bardzo z sensem je urządziłeś. Dam 6/10, ale... ZDJĘCIA!!! Wklejasz na forum zdjęcia, nie linki do zdjęć, bo mało ludziom będzie się chciało klikać i otwierać w osobnych oknach foty. Zdjęcia dobrze robić przy podniesionych ścianach i z bliższej perspektywy. Ale o tym możesz poszukać tematu na forum w dziale poradniki. Powodzenia i może jednak trochę poprawisz zawartość tego tematu ;) |
Ludzie. Nie przesadzajcie. Widywałem gorsze domy zawodowych "architektów", a to jak na pierwszy dom to bardzo ładnie. Najpierw przeczytałem komentym, myślałem że tutaj zobacze wielki kloc z dwoma pomieszczeniami na krzyż, a tu, taka miła niespodzinka. Moim zdanie jest dobrze i nie poddawaj się :) W pomieszczeniach też nie jest wcale tak pusto. Spawiałyby one wrażenie pełniejszych, gdybyś fotki robił pod poziomy kątem i z wysokimi ścianami w zamkniętym pomieszczeniu.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:44. |