![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mhm interesujący. Wiesz zdjęcia by się przydały.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no wiesz nie wiem jak dokladnie dodawac
|
![]() |
#4 |
|
![]()
to najpierw się trzeba nauczyć dodawać fotki, a nie zakładasz temat nie wiadomo po co i dlaczego.
#5 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Rozumiem że nie wiesz jak się dodaje zdjęcia użyj tego http://imageshack.us/ a tak na marginesie zakładasz temat ze swoim domem bez zdjęć ? sądziłaś\eś że ktoś to oceni
#6 |
|
![]()
Yyyy nie. Okropny. Mało zdjęć w dodatku słabej jakości. Wszędzie pusto, sorry ale nie podoba mi się. Ocena: 1/10 (1 za fatygę)
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Co to ma być?! Nie ma fotek itp...A dom w środku?
0/10 |
![]() |
#8 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
<padł na zawał> w tym wypadku trudno byc wyrozumiałym. Mój początek wygłądał podobnie tylko że ja wstawiłem zdjęcia na samym początku wraz ze stworzeniem tematu. pisząc o moim początku miałem na myśli to że zdjęcia zrobiłem na niskich ścianach. W tym domu nie ma ogrodu. jedynym plusem tego domu jest kuchnia ponieważ ja zawsze używam tych mebli i tego zlewu. narazie bez oceny liczbowej.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Właściwie to bryła jest bardzo fajna, ale strasznie wieje pustką z otoczenia. Podoba mi się, że jest w ciepłych kolorach.
Mógłbyś jakieś drzewka dać dookoła parceli i ogródek na parceli. Jak na pierwszy dom to bardzo fajnie dobrałeś wielkość pomieszczeń. I bardzo z sensem je urządziłeś. Dam 6/10, ale... ZDJĘCIA!!! Wklejasz na forum zdjęcia, nie linki do zdjęć, bo mało ludziom będzie się chciało klikać i otwierać w osobnych oknach foty. Zdjęcia dobrze robić przy podniesionych ścianach i z bliższej perspektywy. Ale o tym możesz poszukać tematu na forum w dziale poradniki. Powodzenia i może jednak trochę poprawisz zawartość tego tematu ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ludzie. Nie przesadzajcie. Widywałem gorsze domy zawodowych "architektów", a to jak na pierwszy dom to bardzo ładnie. Najpierw przeczytałem komentym, myślałem że tutaj zobacze wielki kloc z dwoma pomieszczeniami na krzyż, a tu, taka miła niespodzinka. Moim zdanie jest dobrze i nie poddawaj się
![]()
|
|