![]() |
Problemy z dodatkami
Posiadam sims 2 oraz sims 2 na stiudiach. Dzisiaj kupiłam sobie sims 2 ikea. Zainstalowała i normalnie działa, ale ponieważ kupiłam tą grę razem z koleżanką ( a ona nie ma dodatku) ja chciałam grać na płycie na studiach, a ona grałaby na ikei. I problem w tym, że niestety nie da sie u mnie grac na płytce(na studiach). Tak więc doszłam do wniostku, że odinstaluję ikeę żeby móc grać normalnie w simsy, ale kiedy odinstaluję ikeę usuną mi się wszystkie zapisy jakie mam. Dlaczego gra nie chce mi sie uruchomić na płytce sims 2 na stiuiach? Jeżeli jest tak, że nie da sie zrobic tak jak chciałam to co zrobic żeby mi się zapisy nie skasowały?
|
Odp: Problemy z dodatkami
Nie chce Ci sié uruchomic bo Na Studiach to starszy dodatek, a Ikea nowszy. Nie wiem czy sié da tak zrobic. Chyba trzeba skopiowac jakis folder ,,The Sims 2" lub cos w tym stylu. Inni bédá wiedziec.
|
Trzeba skopiować folder EA GAMES z Moich dokumentów, odinstalować grę i potem skopiować znowu EA GAMES w to samo miejsce (czyli do Moich dokumentów).
|
Dziękuję. Rozumiem, że nie ma takiej szansy żeby grac na płytce ,,na studiach'' w obydwa dodatki?
|
Zwierzakami dopiero mogłabyś grać :) z zainstalowaną Ikea.
|
Doklupiłam sobie Sims 2 Rozrywka rodzina Akresoria i dalej mi wyskakuje, że musze grać na płycie IKEA. To jest jakis totalny bez sens. Co ja mam zrobic ?
|
No włożyć płyte IKEA. Zawsze sę gra na najnowszym dodatku . rozrywka rodzinna to starszy dodatek niż ikea.
|
posty połączone
Najpierw przeczytaj mój pierwszy post zanim odpowiesz ;] Taka mądra to ja też jestem.
A jak kupie zwierzaki to tez bede musiala grac na płytce ikea? |
Hm..no więc tak: masz NS i Ikea.No a chcesz grać na Ns JEDNOCZEŚNIE mają NOWSZY dodatek? Nie,tak się nie da zrobić :[
Gdy będzie grała na Ikea to będzies miała wszystko,a na NS..nie ;) O to chodzi? xD |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:34. |