![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Posiadam sims 2 oraz sims 2 na stiudiach. Dzisiaj kupiłam sobie sims 2 ikea. Zainstalowała i normalnie działa, ale ponieważ kupiłam tą grę razem z koleżanką ( a ona nie ma dodatku) ja chciałam grać na płycie na studiach, a ona grałaby na ikei. I problem w tym, że niestety nie da sie u mnie grac na płytce(na studiach). Tak więc doszłam do wniostku, że odinstaluję ikeę żeby móc grać normalnie w simsy, ale kiedy odinstaluję ikeę usuną mi się wszystkie zapisy jakie mam. Dlaczego gra nie chce mi sie uruchomić na płytce sims 2 na stiuiach? Jeżeli jest tak, że nie da sie zrobic tak jak chciałam to co zrobic żeby mi się zapisy nie skasowały?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie chce Ci sié uruchomic bo Na Studiach to starszy dodatek, a Ikea nowszy. Nie wiem czy sié da tak zrobic. Chyba trzeba skopiowac jakis folder ,,The Sims 2" lub cos w tym stylu. Inni bédá wiedziec.
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Trzeba skopiować folder EA GAMES z Moich dokumentów, odinstalować grę i potem skopiować znowu EA GAMES w to samo miejsce (czyli do Moich dokumentów).
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dziękuję. Rozumiem, że nie ma takiej szansy żeby grac na płytce ,,na studiach'' w obydwa dodatki?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Zwierzakami dopiero mogłabyś grać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Doklupiłam sobie Sims 2 Rozrywka rodzina Akresoria i dalej mi wyskakuje, że musze grać na płycie IKEA. To jest jakis totalny bez sens. Co ja mam zrobic ?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
No włożyć płyte IKEA. Zawsze sę gra na najnowszym dodatku . rozrywka rodzinna to starszy dodatek niż ikea.
Ostatnio edytowane przez avenly : 11.10.2008 - 17:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Najpierw przeczytaj mój pierwszy post zanim odpowiesz ;] Taka mądra to ja też jestem.
A jak kupie zwierzaki to tez bede musiala grac na płytce ikea? Ostatnio edytowane przez Rocket : 11.10.2008 - 19:14 Powód: nie piszemy dwóch postów pod rząd |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hm..no więc tak: masz NS i Ikea.No a chcesz grać na Ns JEDNOCZEŚNIE mają NOWSZY dodatek? Nie,tak się nie da zrobić :[
Gdy będzie grała na Ikea to będzies miała wszystko,a na NS..nie ![]() O to chodzi? xD |
![]() |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie, wtedy na Zwierzakach. Ogółem od Zwierzaków wzwyż uruchamiasz grę ostatnio zainstalowanym DODATKIEM, a nie akcesoriami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|