TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   New House by Seraf :) [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48539)

Seraf 19.12.2008 02:47

New House by Seraf :) [BRAK ZDJĘĆ]

Po długiej przerwie znalazłem czas by coś podłubać przy simsach :)

Wynikiem tego "dłubania" jest parterowy domek dla 4-osobowej rodziny :)
Domek jest z rodzaju - "w takich chciałbym mieszkać" więc zróżnicowanie kolorów itp zeszło na drugi plan, górowały moje upodobania i gusta :)

Dane:
Piętra: 1
Sypialnie: 3
Łazienki: 2
Miejsca do parkowania: 2 samochody

--------

Dziękuję za wizytę ;)

yuppie 19.12.2008 06:24

Odp: New House by Seraf :)

A to tak Bryła bardzo ładna.../
A Środku też nie najgorzej podoba mi się .../
Ale czemu w Środku jest taka sama podłoga prawie wszędzie.
9/10

Flavour 19.12.2008 07:06

Moim zdaniem jest to bardzo przytulna budowla.
Pokazujesz doskonale, że dodatki z neta mogą wspomagać :)

Björk 19.12.2008 07:09

O właśnie o to chodziło :)
Troszeczkę mi się bryła wydaje rozlazła i ogródek za ubogi, ale czuć w tym fajny styl :)

Analisse 19.12.2008 11:34

Bryła taka sobie, ogród - przydało by się w nim coś więcej, jest bardzo pusty, są tylko te same drzewa co nie zbyt ciekawie wygląda, jadalnia jest fajna, kuchnia też się mi podoba, salon ładny, nie podoba mi się tylko kwiat za tv, sypialnia jest ładna, podoba mi się, w łazience nie podoba mi się kwiat i zasłonka, druga sypialnia też jest fajna, w drugiej łazience nie podoba mi się wanna, kolejna sypialnia mniej mi się podoba.
Ogólnie to dom jest nawet fajny.

girlsan90 19.12.2008 11:53

Z jednej taki elegancki a z drugiej taki drewinainy i spokojny.
9,5/10
Jedeynie nie podobają mi się te wzory pościeli...

cerastes 19.12.2008 12:26

Fronton prezentuje się ładnie i widać ambitne podejście do realizacji pomysłu . :)
Wnętrza są dość ascetyczne , ale zachowana jest spójność pod względem stylu umeblowania , doboru pokrycia ścian i podłóg .
Przeglądając zdjęcia projektu odnoszę wrażenie , że należysz do tej grupy architektów simowych wnętrz , od których wymaga się więcej . :)
Całość bardzo poprawna , brakuje mi tylko większego wyrafinowania , a zwłaszcza większej ilości dekoracji .

asiolek 19.12.2008 13:41

Ogródek moze i ubogi, ale wyglada fajnie :) Wszystko mi się podoba poza jednym : obrazem na ścianie nad łóżkiem (ten niebieski... ze skrzydłami??)! Strrraszny ;/ Reszta bardzo ładna choć tak samo jak aniołek wsadziłabym tam więcej ozdób i dekoracji.

9,5/10

Vanitas 19.12.2008 15:00

Więc tak, bryła jak napisała Björk się rozlazła. Osobiście zmienił bym parę szczegółów, ale ja to ja! Bardzo podoba mi się sofa w salonie i można zrobić podjazd, który skręca w prawo, jest na to poradnik na forum!

Souris 19.12.2008 15:45

Mnie się nie tyczy to zdanie "W takim chciałabym mieszkać", ale ok. Bryła jest w miarę ładna, chociaż bardzo pospolita i nie wyróżniająca się z tłumu. Ale za to ogród...O Boże, jak ja nie lubię czegoś takiego, kilka kwiatków w potwornych odstępach. Likwiduje całą estetykę i szczerze mówiąc gdybyś chociaż trochę się do niego przyłożył, całość by się prezentowała o niebo lepiej. Wnętrza są ładne, chociaż totalnie nie w moim stylu, ale to przecież nie Twoja wina :D Mimo wszystko wydają się puste i smutne. Zachowane są jednak barwy tak jak powinny być, mimo tego iż są zimne. Szczególnie to widać w drugiej sypialni. Aż mnie ciarki przeszły...Kolejnym plusem są dobrze rozstawione meble, chociaż mogłoby być więcej dekoracji i bardziej uzupełnione wnętrza.

6,5/10

Dużo straciłeś na ogrodzie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:01.