![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Po długiej przerwie znalazłem czas by coś podłubać przy simsach
![]() Wynikiem tego "dłubania" jest parterowy domek dla 4-osobowej rodziny ![]() Domek jest z rodzaju - "w takich chciałbym mieszkać" więc zróżnicowanie kolorów itp zeszło na drugi plan, górowały moje upodobania i gusta ![]() Dane: Piętra: 1 Sypialnie: 3 Łazienki: 2 Miejsca do parkowania: 2 samochody -------- Dziękuję za wizytę ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:35 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A to tak Bryła bardzo ładna.../
A Środku też nie najgorzej podoba mi się .../ Ale czemu w Środku jest taka sama podłoga prawie wszędzie. 9/10 Ostatnio edytowane przez yuppie : 19.12.2008 - 06:27 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem jest to bardzo przytulna budowla.
Pokazujesz doskonale, że dodatki z neta mogą wspomagać ![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
O właśnie o to chodziło
![]() Troszeczkę mi się bryła wydaje rozlazła i ogródek za ubogi, ale czuć w tym fajny styl ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła taka sobie, ogród - przydało by się w nim coś więcej, jest bardzo pusty, są tylko te same drzewa co nie zbyt ciekawie wygląda, jadalnia jest fajna, kuchnia też się mi podoba, salon ładny, nie podoba mi się tylko kwiat za tv, sypialnia jest ładna, podoba mi się, w łazience nie podoba mi się kwiat i zasłonka, druga sypialnia też jest fajna, w drugiej łazience nie podoba mi się wanna, kolejna sypialnia mniej mi się podoba.
Ogólnie to dom jest nawet fajny. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Z jednej taki elegancki a z drugiej taki drewinainy i spokojny.
9,5/10 Jedeynie nie podobają mi się te wzory pościeli... |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fronton prezentuje się ładnie i widać ambitne podejście do realizacji pomysłu .
![]() Wnętrza są dość ascetyczne , ale zachowana jest spójność pod względem stylu umeblowania , doboru pokrycia ścian i podłóg . Przeglądając zdjęcia projektu odnoszę wrażenie , że należysz do tej grupy architektów simowych wnętrz , od których wymaga się więcej . ![]() Całość bardzo poprawna , brakuje mi tylko większego wyrafinowania , a zwłaszcza większej ilości dekoracji . |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ogródek moze i ubogi, ale wyglada fajnie
![]() 9,5/10 |
![]() |
#9 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Więc tak, bryła jak napisała Björk się rozlazła. Osobiście zmienił bym parę szczegółów, ale ja to ja! Bardzo podoba mi się sofa w salonie i można zrobić podjazd, który skręca w prawo, jest na to poradnik na forum!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mnie się nie tyczy to zdanie "W takim chciałabym mieszkać", ale ok. Bryła jest w miarę ładna, chociaż bardzo pospolita i nie wyróżniająca się z tłumu. Ale za to ogród...O Boże, jak ja nie lubię czegoś takiego, kilka kwiatków w potwornych odstępach. Likwiduje całą estetykę i szczerze mówiąc gdybyś chociaż trochę się do niego przyłożył, całość by się prezentowała o niebo lepiej. Wnętrza są ładne, chociaż totalnie nie w moim stylu, ale to przecież nie Twoja wina
![]() 6,5/10 Dużo straciłeś na ogrodzie. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|