![]() |
SimPe- nagle przestał działać!
Ściągnęłam SimPe. Uruchomiłam, poprawiłam/pogorszyłam relacje między Simami. Wszystko przebiegało bez problemu. Uruchomiłam Simsy, chciałam sprawdzić czy mi się udało i czy ci co mieli się kochać, to się kochają itd. Niestety nie udało mi się :( Próbowałam uruchomić jeszcze raz SimPe, ale wyskakiwał jakiś błąd. Nie mogłam wczytać otoczenia. Co się stało? Proszę o pomoc. Bardzo mi na tym zależy.
Pozdrowienia, Kiss |
Odp: SimPe- nagle przestał działać!
No więc, też mam w tym problem. Włączysz SimPe i musisz poczekać. Spróbuj i u mnie się udało.
|
Mi też nie działa! I nawet przez Simpe odebrało mi otoczenie! A było tak;
Zainstalowałam Osiedlowe życie i po pewnym czasie chaciałam polepszyć stosunki mojego sima z wiedźmą. Weszłam w Simpe i wyskoczył mi Warning. Był on po angielsko i miał opcję tak i nie. Ja ciągle dawałam na nie i w końcu zdenerwowałam się i dałam tak. Potem znowu odpaliłam simy i zniknęło mi otoczenie w którym mieszkał mój sim. Zapisałam postęp w simsach, odinstalowałam i zainstalowałam ponownie dodadek. Teraz mam dwie jaskinie pokrzyku, z czego jedna jest w zieloną kratkę, moja rodzina zniknęła ale pozostały po niej zdjęcia i mieszkanie. A Simpe nadal nie działa!!!!! Pomożecie, plisssss?! |
Upsss... U mnie już działa
P.S. Ale niestety jak chcę zobaczyć pragnienia i obawy to zacina się i muszę resetować komputer... :( |
Cytat:
Im słabszy komputer tym bardziej SimPE zamula, radzę dłużej poczekać to się opcja powinna uruchomić. |
A skąd mogę ściągnąć wersję SimPE kompatybilną z CPR?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:00. |