|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ściągnęłam SimPe. Uruchomiłam, poprawiłam/pogorszyłam relacje między Simami. Wszystko przebiegało bez problemu. Uruchomiłam Simsy, chciałam sprawdzić czy mi się udało i czy ci co mieli się kochać, to się kochają itd. Niestety nie udało mi się
![]() Pozdrowienia, Kiss Ostatnio edytowane przez Liv : 28.12.2009 - 12:18 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc, też mam w tym problem. Włączysz SimPe i musisz poczekać. Spróbuj i u mnie się udało.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mi też nie działa! I nawet przez Simpe odebrało mi otoczenie! A było tak;
Zainstalowałam Osiedlowe życie i po pewnym czasie chaciałam polepszyć stosunki mojego sima z wiedźmą. Weszłam w Simpe i wyskoczył mi Warning. Był on po angielsko i miał opcję tak i nie. Ja ciągle dawałam na nie i w końcu zdenerwowałam się i dałam tak. Potem znowu odpaliłam simy i zniknęło mi otoczenie w którym mieszkał mój sim. Zapisałam postęp w simsach, odinstalowałam i zainstalowałam ponownie dodadek. Teraz mam dwie jaskinie pokrzyku, z czego jedna jest w zieloną kratkę, moja rodzina zniknęła ale pozostały po niej zdjęcia i mieszkanie. A Simpe nadal nie działa!!!!! Pomożecie, plisssss?! |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Upsss... U mnie już działa <wstydzioch> Nieopatrznie usunęłam Miscrosoft .NET Framework. Temat można usunąć.
P.S. Ale niestety jak chcę zobaczyć pragnienia i obawy to zacina się i muszę resetować komputer... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Im słabszy komputer tym bardziej SimPE zamula, radzę dłużej poczekać to się opcja powinna uruchomić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
A skąd mogę ściągnąć wersję SimPE kompatybilną z CPR?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|