![]() |
Błędy I Nagłe Znikanie Simów!
Otóż miałam nagrać teledysk a tu co chwila błąd i piszę (nie pamiętam dokładnie) (coś tam failed) i coś o downloadsach i na końcu imię sima (czasami gościa lub sima z innej parceli!!
!... i jest do wybrania: RESET CANCEL i DELETE jak klikam cancel to po połowie sekundy znowu się pojawia a jak reset to po chwili znowu się pojawia.... no a jak Delete to sim mi się usuwa! Co mam zrobić?! |
Odp: Błędy I Nagłe Znikanie Simów!
Przeskanować Downloads Clean instalerem :) . Jeśli masz coś z neta oczywiscie ;)
Albo to skutek nadmiernego uzywania BoolPropa ;] |
O jej, czy ciężko to zrozumieć, że Delete znaczy usuń? ._. Jeśli nie chcemy stracić obiektu czy sima NIGDY nie należy naciskać Delete. Co do reszty to Cancel zawsze kończyło problem. Opisz dokładniej kiedy błąd się pojawia itp.
|
Mi się tak zdarza jak mam boolpropa włącznego *automatycznie po wejściu do gry o.o*
wpisz kod: boolprop testingcheatsenabled false powinno zapobiec takim komunikatom :) |
Cytat:
A o skanowaniu downloads było powyżej :) |
Cytat:
|
Sorki ja w innej sprawie może ktoś mi pomoże. W aspiracjach jest to okienko z nagrodami za prace, jak dostaje sie awanse to mozna cos z tego sobie wybrac. Zastanawia mnie jaką trzeba miec pracę aby wyswietlilo się okienko np z tymi dzwiami z gwiazdką czyli show biznes czy cos takiego. Co muszę zrobić bądż jaką mieć prace aby to zdobyć?
|
Musisz awansować w tej dziedzinie. Szukasz pracy w 'show' i jak awansujesz kilka razy (chyba z 5 czy 6) to wtedy ikonka zrobi się aktywna. :)
|
Lub wpisać kod:
unlockCareerRewards :) Ps. Dostępny od NS ;) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:24. |