![]() |
Przywracanie sima
mam pytanie:) wiem ze umarlego sima mozna wskrzesic ale czy mozna przywrocic do gry wykasowana rodzine?? probowalam insimenatorem ale wyskakuje blad;/ czy da sie wogole cos zrobic??
|
Odp: Przywracanie sima
Hmm, trudne pytanie, ale chyba można tylko te, które zostały stworzone przez Maxisa??
Nie wiem za bardzo, ale wydaje mi się, że "kody" rodzin muszą gdzieś być. |
Jeżeli była to rodzinka, która znajdowała się w skrzyni rodzin, to możesz chwilowo przenieść na pulpit katalog EA Games z Moje Dokumenty, uruchomić grę (utworzy się wtedy nowy katalog z domyślnymi rodzinkami Maxisa) - spakować do pliku rodzinkę razem z domem, która Cię interesuje, wyjść z gry, zamienić katalog EA Games na ten stary (tylko wcześniej wyciągnij z tego nowego spakowaną rodzinę) i zainstaluj tą rodzinkę razem z domem.
Ot - taki sposób mi wpadł do głowy. |
Zadziałało ?? Napisałbyś czy pomogło.
|
zapomnialam o tym;) dawno nie gralam ale sprawdze dzis i dam odp;) dzieki
to chyba nie zadziala bo mi chodzi o przywrocenie rodzinki ktora sama stworzylam:/ wogole to sobie teraz cos przypomnialam. mam na starym kompie zainstalowane simsy i ta rodzina tam jest.moglabym przeniesc caly folder ze starego kompa ale nie wiem czy cos sie nie pochrzani (niektore rodziny beda sie powtarzac);/ moze wiecie czy da sie cos zrobic;) |
Cytat:
|
hmm weszlam do gry na starym kompie i wyprowadzilam rodzine z domu:) mam ja teraz w katalogu rodzin czy jak to sie nazywa. ale jak ja teraz spakowac do pliku? (wybaczcie, nie znam sie;() pzdr
|
Powinnaś raczej wprowadzić ją do domu i spakować razem z domem :)
Wprowadź, wyjdź do otoczenia, kliknij na domek i pojawi się taki dymek na którym będziesz miała strzałkę z gwiazdką. Później gra się spyta, czy spakować sima do pliku. Potwierdź. Domek z rodziną będziesz miała w Moje dokumenty/ EA Games/ The Sims 2\PackagedLots pod jakąś tam nazwą. Przenieś ten plik na drugi komputer, kliknij w niego dwa razy, a rodzinka sama się zainstaluje i będzie w koszu parceli zamieszkanych. jasno wytłumaczyłam? |
dzieki wielkie;**** udalo sie;)) nareszcie mam swoja rodzinke:)) pzdr
a nie wiesz moze czy da rade za pomoca insimenatora polaczyc jednego sima z drugim wieziami rodzinnymi np( siostra, brat itp)?? dzieki ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:30. |