![]() |
#2 |
Reputacja: 17
|
![]()
Hmm, trudne pytanie, ale chyba można tylko te, które zostały stworzone przez Maxisa??
Nie wiem za bardzo, ale wydaje mi się, że "kody" rodzin muszą gdzieś być.
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jeżeli była to rodzinka, która znajdowała się w skrzyni rodzin, to możesz chwilowo przenieść na pulpit katalog EA Games z Moje Dokumenty, uruchomić grę (utworzy się wtedy nowy katalog z domyślnymi rodzinkami Maxisa) - spakować do pliku rodzinkę razem z domem, która Cię interesuje, wyjść z gry, zamienić katalog EA Games na ten stary (tylko wcześniej wyciągnij z tego nowego spakowaną rodzinę) i zainstaluj tą rodzinkę razem z domem.
Ot - taki sposób mi wpadł do głowy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 17
|
![]()
Zadziałało ?? Napisałbyś czy pomogło.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
zapomnialam o tym
![]() ![]() to chyba nie zadziala bo mi chodzi o przywrocenie rodzinki ktora sama stworzylam:/ wogole to sobie teraz cos przypomnialam. mam na starym kompie zainstalowane simsy i ta rodzina tam jest.moglabym przeniesc caly folder ze starego kompa ale nie wiem czy cos sie nie pochrzani (niektore rodziny beda sie powtarzac);/ moze wiecie czy da sie cos zrobic ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 09.03.2009 - 06:43 Powód: Nie pisz proszę kilku postów pod rząd. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Admin Emeryt
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
hmm weszlam do gry na starym kompie i wyprowadzilam rodzine z domu
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
|
![]()
Powinnaś raczej wprowadzić ją do domu i spakować razem z domem
![]() Wprowadź, wyjdź do otoczenia, kliknij na domek i pojawi się taki dymek na którym będziesz miała strzałkę z gwiazdką. Później gra się spyta, czy spakować sima do pliku. Potwierdź. Domek z rodziną będziesz miała w Moje dokumenty/ EA Games/ The Sims 2\PackagedLots pod jakąś tam nazwą. Przenieś ten plik na drugi komputer, kliknij w niego dwa razy, a rodzinka sama się zainstaluje i będzie w koszu parceli zamieszkanych. jasno wytłumaczyłam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
dzieki wielkie;**** udalo sie
![]() ![]() a nie wiesz moze czy da rade za pomoca insimenatora polaczyc jednego sima z drugim wieziami rodzinnymi np( siostra, brat itp)?? dzieki ![]() Ostatnio edytowane przez oyemotoyoye : 09.03.2009 - 21:01 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|