![]() |
Tak wogóle to hejka :D ...chciałabym spytać jak wkońcu te gwiazdki zbierać :? ...bo ja kompletnego pojecia nie mam :? . A tak wogóle to the simsiaki już mam i s± bajer!!! :D :!:
|
Co trzeba zrobić, żeby sie chociaż jedna gwiazdka pojawiła..hmm..to dosyć trudna gierka :wink:
|
odpowiedz na twoje pytanie napisalam w tym temacie
http://forum.thesims.pl/viewtopic.php?t=1196 Zanim napiszesz temat zerknij na inne moze twoj problem jest poruszony w innych tematach :wink: Pozdrawiam :) |
No oki...ale nie wiem jak zdobyć chociaż połowe gwiazdki..jeszcze żadnej nie mam i nie wiem jak mam zdobyć :cry: . Mam wszystkiego po 5..a gwiazdki ani widu ani słychu :wink: . Czy kto¶ mógłby mi poradzić jak mam zdobyć chociaz połówke pierwszej gwiazdki :?: . Pliss :cry: ..to dla mnie bardzo ważne...chcę być gwiazd± :D
|
Jedż do "Klubu Kameroka" i wyst±p na scenie z mikrofonem.
Nie karaoke, bo 5 charyzmy to za mało. Jak jaki¶ Sim Cię posłucha i będzie mu się podobać to pół gwiazdki gwarantowane! |
5 pónktów na ¶piewanie jest wystarczaj±ce! Ja tak ¶piewałam, słuchały mnie dwie osoby i dostałam pół gwiazdki ;) ale to było bardzo dawno bo już mam pięć gwiazdek, więc opowiedziałam jak zaczęłam :)
|
arshinka, choć nie mam simów (narazie)to znam odp. na twoje pytanie trenuj dużo charyzme inwencje itp tak rozwijasz swój talent! tak przynajmiej pisało na forum wystarczy poszukać :)
|
Ja uczę mojego sima wszystkiego, potem szukam agenta i jadę do dzielnicy showbiznesu. ¦piewam wiele razy pod rz±d na scenie karaoke i jak kto¶ mnie słucha dostaję 0,5 gwiazdki. ¦piewam tak długo aż będę miała 1,5 gwiazdki potem mój sim jest zbyt zmęczony. To jest dobry sposób na zdobycie pierwszych gwiazdek. :wink:
|
No co ty, to niemożliwe! Bo jak zdobędziesz pół gwiazdki musisz wykonywać zgodne polecenia!! I¶ć do fotografa itp. to niemożliwe, by c±ły czas to samo ;P
|
Nawet majac 5 gwiazdek możesz ¶piewać na scenie karaoke =P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:45. |