![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Co trzeba zrobić, żeby sie chociaż jedna gwiazdka pojawiła..hmm..to dosyć trudna gierka :wink:
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
odpowiedz na twoje pytanie napisalam w tym temacie
http://forum.thesims.pl/viewtopic.php?t=1196 Zanim napiszesz temat zerknij na inne moze twoj problem jest poruszony w innych tematach :wink: Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No oki...ale nie wiem jak zdobyć chociaż połowe gwiazdki..jeszcze żadnej nie mam i nie wiem jak mam zdobyć
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jedż do "Klubu Kameroka" i wystąp na scenie z mikrofonem.
Nie karaoke, bo 5 charyzmy to za mało. Jak jakiś Sim Cię posłucha i będzie mu się podobać to pół gwiazdki gwarantowane! |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
5 pónktów na śpiewanie jest wystarczające! Ja tak śpiewałam, słuchały mnie dwie osoby i dostałam pół gwiazdki
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
arshinka, choć nie mam simów (narazie)to znam odp. na twoje pytanie trenuj dużo charyzme inwencje itp tak rozwijasz swój talent! tak przynajmiej pisało na forum wystarczy poszukać
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja uczę mojego sima wszystkiego, potem szukam agenta i jadę do dzielnicy showbiznesu. Śpiewam wiele razy pod rząd na scenie karaoke i jak ktoś mnie słucha dostaję 0,5 gwiazdki. Śpiewam tak długo aż będę miała 1,5 gwiazdki potem mój sim jest zbyt zmęczony. To jest dobry sposób na zdobycie pierwszych gwiazdek. :wink:
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No co ty, to niemożliwe! Bo jak zdobędziesz pół gwiazdki musisz wykonywać zgodne polecenia!! Iść do fotografa itp. to niemożliwe, by cąły czas to samo
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nawet majac 5 gwiazdek możesz śpiewać na scenie karaoke =P
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Cio mam zrobić? | majusia95 | The Sims 2: Problemy z grą | 4 | 15.11.2006 05:20 |
Hmm... co jest z tymi domkami? | efciaq | The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć! | 7 | 13.12.2005 06:29 |
cio wam sie najmniej podoba w abrze | andonezja | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 18 | 17.02.2005 16:08 |
I cio teraz? | Irma_Lair | The Sims 1: Rozszerzenia | 4 | 26.02.2004 16:19 |
o co chodzi z tymi grzybkami? | psiulka | The Sims 1: Rozszerzenia | 5 | 20.01.2004 15:26 |