![]() |
Odp: Morza szum...
Bryła mi się nie podoba za bardzo, ogród pusty, za to wnętrza są super ^^ Najbardziej podoba mi się salon :3
|
Bryła jak dla mnie jest po prostu cudna :)- taka amerykańska jakby. Wewnątrz również wszystko ładnie i pięknie, tylko nie podobają mi się te dwie jednokolorowe sypialnie- straszne są i nie pasują do reszty ^^
I tak dostaniesz 10/10 pozdrawiam |
Dom to po prostu miód, cud i orzeszki. Jedyne co mi się w nim nie podoba to kanapa i fotele w salonie. Ocena 9,8/10.
|
Dom jest bardzo ładny, niektóre wnętrza wyglądają nawet realistycznie. Dobrze wszystko umieściłaś, nie widzę jakiejś większej pustej przestrzeni. Podoba mi się ten fioletowy pokój i łazienka. Jedyne co do mnie nie przemawia to bryła. 9,5/10. Pozdrawiam. :)
|
Mnie również dom się bardzo podoba. Dodatkowym plusem, jest to, że leży nad morzem.
Najbardziej do gustu przypadła mi sypialnia i zielony pokój dziecięcy. I ogród też jest fajny, nie zbyt dużo roślin, tak w sam raz. Jedynie wydaje mi się, że lepiej wyglądałby z jednym piętem i parterem, bo tak jest strasznie niski. Ogólnie 9/10. |
Fajny dom,nawet bardzo. To,ze lezy nad morzem to dodatkowy plus. ;>
Najlepsze sa sypialnie dzieci,takie zywe kolory maja <3 Bryla i ogrod bardzo mi sie spodobaly 9/10 |
Heh, każdemu podoba się co innego, to bardzo fajnie. :) Dzięki za wszystkie opinie.
|
Śliczny dom. :) Wszystko mi się podoba, a najbardziej fioletowy pokój. :D
|
Bardzo mi się podoba jego położenie - nad morzem ;)
Bryła bardzo ładna i przytulna. Wnętrze już nie prezentuje się tak ciekawie (niestety ;C), ale też nie jest okropne i beznadziejne ;) Moim zdaniem zasługujesz na 6,5 /10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:45. |