![]()  | 

Odp: Morza szum... 

Bryła mi się nie podoba za bardzo, ogród pusty, za to wnętrza są super ^^ Najbardziej podoba mi się salon :3 
	 | 

Bryła jak dla mnie jest po prostu cudna :)- taka amerykańska jakby. Wewnątrz również wszystko ładnie i pięknie, tylko nie podobają mi się te dwie jednokolorowe sypialnie- straszne są i nie pasują do reszty ^^ 
	I tak dostaniesz 10/10 pozdrawiam  | 

Dom to po prostu miód, cud i orzeszki. Jedyne co mi się w nim nie podoba to kanapa i fotele w salonie. Ocena 9,8/10. 
	 | 

Dom jest bardzo ładny, niektóre wnętrza wyglądają nawet realistycznie. Dobrze wszystko umieściłaś, nie widzę jakiejś większej pustej przestrzeni. Podoba mi się ten fioletowy pokój i łazienka. Jedyne co do mnie nie przemawia to bryła. 9,5/10. Pozdrawiam. :) 
	 | 

Mnie również dom się bardzo podoba. Dodatkowym plusem, jest to, że leży nad morzem. 
	Najbardziej do gustu przypadła mi sypialnia i zielony pokój dziecięcy. I ogród też jest fajny, nie zbyt dużo roślin, tak w sam raz. Jedynie wydaje mi się, że lepiej wyglądałby z jednym piętem i parterem, bo tak jest strasznie niski. Ogólnie 9/10.  | 

Fajny dom,nawet bardzo. To,ze lezy nad morzem to dodatkowy plus. ;> 
	Najlepsze sa sypialnie dzieci,takie zywe kolory maja <3 Bryla i ogrod bardzo mi sie spodobaly 9/10  | 

Heh, każdemu podoba się co innego, to bardzo fajnie. :) Dzięki za wszystkie opinie. 
	 | 

Śliczny dom. :) Wszystko mi się podoba, a najbardziej fioletowy pokój. :D 
	 | 

Bardzo mi się podoba jego położenie - nad morzem ;)  
	Bryła bardzo ładna i przytulna. Wnętrze już nie prezentuje się tak ciekawie (niestety ;C), ale też nie jest okropne i beznadziejne ;) Moim zdaniem zasługujesz na 6,5 /10  | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:58. |