![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej, od dawien dawna przeglądam galerię Waszych domów. Teraz postanowiłam sama cosik zaprezentować. Na początek przedstawiam domek parterowy dla czteroosobowej rodzinki. Co się w nim znajduje, zobaczcie sami:
Otoczenie domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiatrołap ![]() ![]() Salon / Jadalnia / Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Główna sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnie dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Główna łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() Druga łazienka ![]() ![]() Gabinecik ![]() ![]() Ot garażyk ![]() No i na zakończenie rzut z góry ![]() To by było na tyle. Mam nadzieję, że miło wam się oglądało. Szału może nie ma, ale miło by było, gdyby każdy znalazł tu choć jedną rzecz, która przypadła mu do gustu. |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła mi się nie podoba za bardzo, ogród pusty, za to wnętrza są super ^^ Najbardziej podoba mi się salon :3
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Bryła jak dla mnie jest po prostu cudna
![]() I tak dostaniesz 10/10 pozdrawiam
#4 |
Guest
|
![]()
Dom to po prostu miód, cud i orzeszki. Jedyne co mi się w nim nie podoba to kanapa i fotele w salonie. Ocena 9,8/10.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dom jest bardzo ładny, niektóre wnętrza wyglądają nawet realistycznie. Dobrze wszystko umieściłaś, nie widzę jakiejś większej pustej przestrzeni. Podoba mi się ten fioletowy pokój i łazienka. Jedyne co do mnie nie przemawia to bryła. 9,5/10. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
Mnie również dom się bardzo podoba. Dodatkowym plusem, jest to, że leży nad morzem.
Najbardziej do gustu przypadła mi sypialnia i zielony pokój dziecięcy. I ogród też jest fajny, nie zbyt dużo roślin, tak w sam raz. Jedynie wydaje mi się, że lepiej wyglądałby z jednym piętem i parterem, bo tak jest strasznie niski. Ogólnie 9/10.
#7 |
Guest
|
![]()
Fajny dom,nawet bardzo. To,ze lezy nad morzem to dodatkowy plus. ;>
Najlepsze sa sypialnie dzieci,takie zywe kolory maja ![]() Bryla i ogrod bardzo mi sie spodobaly 9/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Heh, każdemu podoba się co innego, to bardzo fajnie.
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Śliczny dom.
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba jego położenie - nad morzem
![]() Bryła bardzo ładna i przytulna. Wnętrze już nie prezentuje się tak ciekawie (niestety ;C), ale też nie jest okropne i beznadziejne ![]() Moim zdaniem zasługujesz na 6,5 /10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|