TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Dom nad jeziorkiem - Inko [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53433)

ddo bwayo 19.12.2009 21:42

Dom nad jeziorkiem - Inko [BRAK ZDJĘĆ]

Bez zbędnych ceregieli. Matt by mi żyć nie dał jakbym nie wstawiła, więc macie dzisiaj, chciałam jutro... no ale :p
Wiem, wiem, piękny nie jest, pewnie nie dopracowany, światła się nie palą (ehe, coś mi się simsy zepsuły :D) srutututu xD Aha, i wybaczcie za brak rzutu, zapomniałam :(

Matt 19.12.2009 21:50

Odp: Dom nad jeziorkiem - Inko

Domek piękny prawda? , bynajmniej mi się bardzo podoba naprawdę kupa dobrej roboty , nie masz się czego wstydzić bo jest wystrzałowy ;p. No nie dał bym ci żyć bo się nie mogłem doczekać jak on wygląda cały wykończony co do najmniejszego szczegółu . I widzę, że opłacało się wiercenie dziury w brzuchy żebyś go wstawiła ;p. I według mnie to trzymałaś się jednego stylu ;d. A ogród mnie zaskoczył bo nie wiedziałem jak bryłą będzie wyglądać z roślinkami bo widziałem ją tylko w stanie " surowym " . Lecz wszystko jest doskonałe .
Oczywiście 10/10 ;p

seattle 20.12.2009 09:09

No domek całkiem przyjemny, ale przytłaczająca ilość dodatków z neta (niektórych bardzo wątpliwej jakości) sprawia, że dom wydaje się bardzo sztuczny. Natomiast te takie składające się w harmonijkę drzwi uraczyły mnie niczym świeży uracyl. Ale łóżka ustawionego na ukos to Ci nie wybaczę.

Praca przyzwoita ale nie w moim stylu, no i za mało maxisa.

7/10. Wesołych Świąt

laisha 20.12.2009 13:43

Wszystkie twoje domy są cudowne, więc nawet już nie mam słów, żeby opisać to cudo. Ten domek jest świetny! Najbradziej podoba mi się chyba lodówka i pościel w sypialni :)

Charionette 20.12.2009 16:33

Nie no Inko jak zwykle bosko. Jestem fanką twoich projektów. :D

10/10

Sherlock 20.12.2009 19:27

No i git :P Oglądałem chyba z 5 razy, bo patrzyłem, ale nie mogłem się skupić. Dam 9,5 ;)

dżin. 20.12.2009 21:38

Oj, Tusia jestem niemile rozczarowany tym projektem :( Strasznie nie podoba mi się zewnątrz, za tak jakoś, po prostu nie pasi. Stać Cię na więcej ! Co do wnętrza, bardzo mnie urzekło. Ciekawe meble i ogólnie styl pomieszczeń ;) 8

Miyoki 20.12.2009 21:42

Bardzo mi się podoba domek :D
Ma taki swój klimat.
Kojarzy mi się trochę jakby z filmami typu "Przygody Tomka Sawyera" czy jak to się tam nazwało.
A wydaje się jakby mieszkała w nim Bree van de Kamp z serialu "Gotowe na Wszystko" ^^

Chociaż niektóre elementy wyglądają jakby były z bardzo łamliwego drewna.

Ale ogólnie ładny ;)

ddo bwayo 20.12.2009 21:44

Mój gust już się totalnie zepsuł, to co podoba się innym nie podoba się mnie, to co podoba się mnie, nie podoba się innym xD Dziękuje!;3

dżin. 20.12.2009 22:02

Nie żeby mi się nie podobało, bo ładnie jest, ale z zewnątrz coś mi nie gra ;) Z resztą ze mną też tak niedługo będzie, porzucam moderny, mam ich dość :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:24.