![]() |
Dom nad jeziorkiem - Inko [BRAK ZDJĘĆ]
Bez zbędnych ceregieli. Matt by mi żyć nie dał jakbym nie wstawiła, więc macie dzisiaj, chciałam jutro... no ale :p Wiem, wiem, piękny nie jest, pewnie nie dopracowany, światła się nie palą (ehe, coś mi się simsy zepsuły :D) srutututu xD Aha, i wybaczcie za brak rzutu, zapomniałam :( ____________ |
Odp: Dom nad jeziorkiem - Inko
Domek piękny prawda?
Oczywiście 10/10 ;p |
No domek całkiem przyjemny, ale przytłaczająca ilość dodatków z neta (niektórych bardzo wątpliwej jakości) sprawia, że dom wydaje się bardzo sztuczny. Natomiast te takie składające się w harmonijkę drzwi uraczyły mnie niczym świeży uracyl. Ale łóżka ustawionego na ukos to Ci nie wybaczę.
Praca przyzwoita ale nie w moim stylu, no i za mało maxisa. 7/10. Wesołych Świąt |
Wszystkie twoje domy są cudowne, więc nawet już nie mam słów, żeby opisać to cudo. Ten domek jest świetny! Najbradziej podoba mi się chyba lodówka i pościel w sypialni :)
|
Nie no Inko jak zwykle bosko. Jestem fanką twoich projektów. :D
10/10 |
No i git :P Oglądałem chyba z 5 razy, bo patrzyłem, ale nie mogłem się skupić. Dam 9,5 ;)
|
Oj, Tusia jestem niemile rozczarowany tym projektem :( Strasznie nie podoba mi się zewnątrz, za tak jakoś, po prostu nie pasi. Stać Cię na więcej ! Co do wnętrza, bardzo mnie urzekło. Ciekawe meble i ogólnie styl pomieszczeń ;) 8
|
Bardzo mi się podoba domek :D
Ma taki swój klimat. Kojarzy mi się trochę jakby z filmami typu "Przygody Tomka Sawyera" czy jak to się tam nazwało. A wydaje się jakby mieszkała w nim Bree van de Kamp z serialu "Gotowe na Wszystko" ^^ Chociaż niektóre elementy wyglądają jakby były z bardzo łamliwego drewna. Ale ogólnie ładny ;) |
Mój gust już się totalnie zepsuł, to co podoba się innym nie podoba się mnie, to co podoba się mnie, nie podoba się innym xD Dziękuje!;3
|
Nie żeby mi się nie podobało, bo ładnie jest, ale z zewnątrz coś mi nie gra ;) Z resztą ze mną też tak niedługo będzie, porzucam moderny, mam ich dość :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:24. |