![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Bez zbędnych ceregieli. Matt by mi żyć nie dał jakbym nie wstawiła, więc macie dzisiaj, chciałam jutro... no ale :p
Wiem, wiem, piękny nie jest, pewnie nie dopracowany, światła się nie palą (ehe, coś mi się simsy zepsuły ![]() ![]() ____________
it is not an end but an and Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 22:51 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Domek piękny prawda?<mysli> , bynajmniej mi się bardzo podoba naprawdę kupa dobrej roboty , nie masz się czego wstydzić bo jest wystrzałowy ;p. No nie dał bym ci żyć bo się nie mogłem doczekać jak on wygląda cały wykończony co do najmniejszego szczegółu . I widzę, że opłacało się wiercenie dziury w brzuchy żebyś go wstawiła ;p. I według mnie to trzymałaś się jednego stylu ;d. A ogród mnie zaskoczył bo nie wiedziałem jak bryłą będzie wyglądać z roślinkami bo widziałem ją tylko w stanie " surowym " . Lecz wszystko jest doskonałe <good_job> .
Oczywiście 10/10 ;p |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
No domek całkiem przyjemny, ale przytłaczająca ilość dodatków z neta (niektórych bardzo wątpliwej jakości) sprawia, że dom wydaje się bardzo sztuczny. Natomiast te takie składające się w harmonijkę drzwi uraczyły mnie niczym świeży uracyl. Ale łóżka ustawionego na ukos to Ci nie wybaczę.
Praca przyzwoita ale nie w moim stylu, no i za mało maxisa. 7/10. Wesołych Świąt
#4 |
Guest
|
![]()
Wszystkie twoje domy są cudowne, więc nawet już nie mam słów, żeby opisać to cudo. Ten domek jest świetny! Najbradziej podoba mi się chyba lodówka i pościel w sypialni
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nie no Inko jak zwykle bosko. Jestem fanką twoich projektów.
![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No i git
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Oj, Tusia jestem niemile rozczarowany tym projektem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 12
|
![]()
Bardzo mi się podoba domek
![]() Ma taki swój klimat. Kojarzy mi się trochę jakby z filmami typu "Przygody Tomka Sawyera" czy jak to się tam nazwało. A wydaje się jakby mieszkała w nim Bree van de Kamp z serialu "Gotowe na Wszystko" ^^ Chociaż niektóre elementy wyglądają jakby były z bardzo łamliwego drewna. Ale ogólnie ładny ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Mój gust już się totalnie zepsuł, to co podoba się innym nie podoba się mnie, to co podoba się mnie, nie podoba się innym xD Dziękuje!;3
#10 |
|
![]()
Nie żeby mi się nie podobało, bo ładnie jest, ale z zewnątrz coś mi nie gra
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|