![]() |
Odp: Junto a la playa mansión
Nie podoba mi się:
- dojście do oczka/jeziorka , mogłaś dać tam ścieżkę. - niebieskie ściany z basenie - nienawidzę tego! - duża i pusta łazienka. - łóżko w sypialni. Elewacja ujdzie w tłumie chociaż też nie zachwyca, reszta jest ok, albo i bardzo ok ^^. Jak na 1 domek na forum to jest dobry, nawet bardzo, czekam na nastepne :3 |
Bardzo mi się podoba, wszystko w podobnym stylu, jedyne zastrzeżenia mam do tego czarno-białego obrazu na zielonej ścianie. Aha, i wejście do domu - prowadzą do niego dwa chodniku, na obu są auta, goście mają koło nich przechodzić? Reszta jest super :) 8/10
|
Łóżko w sypialni to faktycznie nie najlepszy wybór :>
Ale ogólnie jakby tak popatrzeć, to nie jest źle. Może na pierwszy raz bardziej opłacałoby się zrobić coś mniejszego? :) Bo np. łazienki są zdecydowanie za duże i wygląda to tak, jakbyś nie miał pomysłu jak je zagospodarować. Jak na pierwszy raz jednak, domek uważam za bardzo udany :) 9 pozdrawiam! |
Podoba mi się ten domek :)
Bryła bardzo fajna, ogród dobrze zagospodarowany - taka mała dżungla :) Wewnątrz przyjemna dla mojego oka kolorystyka :) Łazienki bardzo kolorystycznie mi się podobają :) Łóżko faktycznie za bardzo kosmiczne, ale może lokatorzy tego domu tak lubią? :) Brakuje mi tylko jakiś zasłonek w oknach. |
Generalnie domek calkiem fajny ;)
Podoba mi sie ogrodek, oraz otoczenie, w jakim owy dom sie znajduje. Wnetrza sa wporzadku, aczkolwiek bez zachwytu. Najbardziej podobala mi sie druga lazienka, oraz sypialnia (fajne lozko :) ) Reasumujac, domek udany powiedzial bym, ze poprawny. Jezeli jest to twoj pierwszy zbudowany dom, to tylko gratulowac ;) |
Ten dom trochę mi przypomina starą wersję domku Agnieszki Zadek :D elewacja domu jest okropna!!! Kuchnia tak samo. Bardzo dużo zieleni w tym domu chodzi o kolor. Domek mi się nie podoba. 5,5
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:33. |