![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No tak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez esteban : 29.03.2011 - 17:27 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się:
- dojście do oczka/jeziorka , mogłaś dać tam ścieżkę. - niebieskie ściany z basenie - nienawidzę tego! - duża i pusta łazienka. - łóżko w sypialni. Elewacja ujdzie w tłumie chociaż też nie zachwyca, reszta jest ok, albo i bardzo ok ^^. Jak na 1 domek na forum to jest dobry, nawet bardzo, czekam na nastepne :3
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba, wszystko w podobnym stylu, jedyne zastrzeżenia mam do tego czarno-białego obrazu na zielonej ścianie. Aha, i wejście do domu - prowadzą do niego dwa chodniku, na obu są auta, goście mają koło nich przechodzić? Reszta jest super
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Łóżko w sypialni to faktycznie nie najlepszy wybór :>
Ale ogólnie jakby tak popatrzeć, to nie jest źle. Może na pierwszy raz bardziej opłacałoby się zrobić coś mniejszego? ![]() Jak na pierwszy raz jednak, domek uważam za bardzo udany ![]() 9 pozdrawiam!
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi się ten domek
![]() Bryła bardzo fajna, ogród dobrze zagospodarowany - taka mała dżungla ![]() Wewnątrz przyjemna dla mojego oka kolorystyka ![]() Łazienki bardzo kolorystycznie mi się podobają ![]() Łóżko faktycznie za bardzo kosmiczne, ale może lokatorzy tego domu tak lubią? ![]() Brakuje mi tylko jakiś zasłonek w oknach. |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 19
|
![]()
Generalnie domek calkiem fajny
![]() Podoba mi sie ogrodek, oraz otoczenie, w jakim owy dom sie znajduje. Wnetrza sa wporzadku, aczkolwiek bez zachwytu. Najbardziej podobala mi sie druga lazienka, oraz sypialnia (fajne lozko ![]() Reasumujac, domek udany powiedzial bym, ze poprawny. Jezeli jest to twoj pierwszy zbudowany dom, to tylko gratulowac ![]()
#7 |
Guest
|
![]()
Ten dom trochę mi przypomina starą wersję domku Agnieszki Zadek
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|