![]() |
Odp: ul. Malinowa by pannap
Rada numer jeden: zdjęcia rób raczej w trybie życia lub (jeśli na parceli nie ma simów) w trybie z opcjami, jakkolwiek się ten tryb nazywa. Nie będzie wtedy widać kratek :)
Pierwsze wrażenie ten projekt zrobił marne. Bryła średnia, nawet bardzo. Ale wnętrze jest już jak najbardziej pozytywne :) Szkoda tylko, że jest tak ciemno. Zwłaszcza w przedpokoju. Ładny jest, ale trochę światła by się przydało. No i podłogę bym wymieniła, nie lubię jej. W salonie podoba mi się tapeta ALE jako dodatek, a nie na całą ścianę plus do kuchni i jadalni. Zbyt pstrokato się zrobiło. Samą kuchnię w ogóle zrobiłabym z innymi ścianami. No ale podoba mi się pomysł otwartej kuchni. Bardzo lubię takie układy, podobają mi się. Łazienka, powiem Ci, ma fantastyczne ściany <3 Rewelacja. Nie podoba mi się toaleta, ale rozumiem, że kibelek był w zestawie z umywalką i szafą. Wybaczę przez to, że chciałaś, żeby wszystko do siebie pasowało. No i sterta z papierem toaletowym powinna być bliżej kibelka. Pokój z komputerem bardzo ładny. Podoba mi się ta kwiecista tapeta. Za to sypialnia to zdecydowanie NAJLEPSZE pomieszczenie w całym domu :D Przecudowny kolor ścian, no ideał <3 Moja ocena za całość: 8/10 |
właśnie jak wrzucałam zdjęcia, to się tak zastanawiałam i też doszłam do wniosku, że zmieniłabym kolor ścian w salonie i kuchni. ;)
|
hm......
Ja tak właściwie nie mam już co powiedzieć, bo moje zdanie jest takie same jak Aoi Mogłabym napisać tak samo :D Sypialnia jest naprawdę cudowna ! I ta tapeta <3 Ja uważam, że jest trochę za pusto w ogrodzie. Następnym razem daj więcej drzew, kwiatków i krzaczków i będzie git :) Bryła też nie zaciekawa Jak na drugi dom to fajnie ( ja pewnie bym tekiego nie zrobiła :P ) Więcej nie będe mówić, bo wszystko co chciałam już zostało napisane. ( ocena: też 8/10 ) ;) edit: Właściwie to nie wiem czego mi brakuje w tym ogrodzie. :| Bo z jednej strony to roślin jest chyba wystarczająco. E tam, sama nie wiem. Po prostu mi coś nie pasi :) |
Obejrzałem oba Twoje projekty i moim zdaniem jak na początki - jest całkiem całkiem. Prorokuję, że bedą z Ciebie ludzie, bo zgrabnie łączysz style i kolory i tu nie ma się zbytnio do czego przyczepić.
Na pewno razi mnie nieciekawa bryła i olbrzymi "baldachim" od frontu, bałbym się zapukać do drzwi w obawie, że całe to zadaszenie zwali mi się na głowę. Taka ilość cienia na pewno nie służy też kwiatom. ;P Wnętrza mimo, że kolorowe wyglądają dosyć smutnie i ponuro (zasada nr 1 - do zdjęć włączamy oświetlenie), ale na pewno nauczysz się robić ładne fotki i będzie git. ;) W normalnych warunkach taka ilość kwiecistych tapet byłaby nie do zniesienia, ale według mnie tutaj to aż tak bardzo nie razi - gdyby ściany były "spokojniejsze" wnętrza mogłyby sprawiać wrażenie pustych, bo w domu nie ma zbyt dużo mebli i dekoracji. Otoczenie domu też wieje pustką, tutaj mogłoby być więcej zieleni czy innych "przydomowych" drobiazgów. Najbardziej podoba mi się sypialnia - bardzo przytulna i zachęcająca do wypoczynku oraz przedpokój - fajny pomysł z tymi częściowo przeszkolnymi ściankami/parawanami. Zdjęcia na pewno będą ładniejsze jeśli w przyszłości zrobisz je jak radzą poprzedniczki - w trybie życia, z wciśniętym klawiszem Tab - i oczwiście z włączonym oświetleniem. ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:19. |