![]() |
Odp: Apocalypse now
Super klimat! Bardzo podoba mi się wszechobecna ciemność i tajemniczość. Bardzo industrialne i niepokojące :)
10/10, pozdrawiam :) |
Takie no nie mój styl :P Ale bunkier przed apokalipsą przypomina, swoje zadania spełnia :) Nie można narzekać :D
|
@upup: już się bałam, że to Ty wstawiłeś tu jakiś swój domek.
Dom naprzeciw nie boi się apokalipsy zombie :rolleyes: Wszędzie takie same ściany? Nieee. http://i.imgur.com/7wyNiJe.jpg - prawa fizyki? No i przy kole garncarskim się stoi. Łazienka mnie urzekła :rolleyes: Zbudowanie domku z jednego setu mebli to żaden wyczyn. Czemu nie ma piwnicy? Gdzie jakaś namiastka warsztatu? Klimatyczny, owszem, ale zbyt prosty. Bez oceny. |
Pomysł fajny, ale wykonanie już mocno średnie.
Przede wszystkim, bunkry są z reguły budowane pod ziemią i zamaskowane tak, że ich nie widać, ewentualnie znajdują się pod innymi budynkami. Po drugie, rozkład pomieszczeń różni się od zwykłego mieszkania, a tutaj takie masz na dobrą sprawę. No i po trzecie, wbrew możliwym pozorom, wyposażenie nie różni się wiele od takiego standardowego. A już na pewno wszystko nie jest oklejone taśmą w żółto-czarne paski :rolleyes: I zastanawiam się jaki jest cel tej ogrodzonej barierkami betonowej dziury przed domem :| Tylko nie mów, że to jacuzzi :facepalm: Podsumowując to dla mnie zbudowałaś całkiem zwyczajny dom urządzony "apokaliptycznie" (chociaż tak bym tego nie nazwał nawet). Jak chcesz budować "na poważnie" to lepiej na początek zacząć od normalnych domów ;) |
Shiver - tak, to jaccuzi, bo wszystkie (no prawie) elementy pobrałam ze strony http://www.parsimonious.org/. Zapomniałam, jak buduje się w dwójce piwnice:( Raz zbudowałam, a potem tak ciężko się grało, że zrezygnowałam z tego, ale to prawda, bunkier z reguły jest pod ziemią (ach, pamiętam czasy gry "Wilczy Szaniec"). Dzięki za pochlebną ocenę łazienki, Liv. Może jak będę cokolwiek budować w czwórce, to urządzę piwnicę, tam jest taka możliwość, o ile wiem. Dzięki, że Ci się podoba, Gio. Scavo, następnym razem zaprezentuję coś, co chyba bardziej Ci się spodoba:) Pozdrawiam
|
Fajny pomysł i fajnie byłoby poczytać tę apokaliptyczną historię :v
Szkoda, że nie ma piwnic - schrony raczej kojarzą mi się z podziemiami. Poza tym wszystko identyczne :| No i jacuzzi i kosz do gry w koszykówkę na dworze to kiepski pomysł, jeśli promieniowanie ma zmuszać do życia w schronie ;P Napis SOS też mi się nie podoba - po co to pisać? Jeszcze na koniec: z zewnątrz wygląda o wiele lepiej :redface: |
Ten napis SOS to po to jest, by nas (a precyzyjniej: mieszkańców owego bunkra) jakieś wojsko zabrało z tej postapokaliptycznej ziemii (pierwotnie ten bunkier miał stać na pustynii):smile:
|
Te krzesła niby-lewitujące takie już są. Wiem, że to dziwnie wygląda, ale urządzałam bunkier posługując się jednym zestawem. Link do strony, skąd jest pobrany, już wymieniłam, można tam znaleźć to i wiele innych (są tam fajne karnacje i ubrania). Ale faktycznie, z tymi krzesłami to niezły ubaw - sama dopiero teraz zwróciłam na to uwagę:hihi:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:10. |