View Single Post
stare 22.05.2009, 18:01   #7
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9
Domyślnie Odp: Zalety i wady The Sims 3.

Ocenie grę głównie z trybu budowania i kupowania bo tylko to mnie w tej grze interesuje
+Grafika choć rewolucji nie ma to jednak jest miła dla oka
+jak wspomniano wyżej narzędzie projektowania
i coś mi nic więcej nie przychodzi do głowy
-Nie można zmieniać położenia swojej parceli poza wyznaczonymi przez twórców działkami Chyba że ja o czymś nie wiem
-Bardzo mało mebli i tylko w jednym stylu czyli tak zwanym klasycznym
-Dosyć małe działki pod budowę Edit -Ok znalazłem 4 największe działki i są znacznie większe niż te co w TH2 . Czyli Jest Ok
-Budynki takie jak Ratusz kino itp to tylko Atrapa w sensie ozdoba nie można do nich wejść ani wybudować podobnych szkoda że twórcy poszli na łatwiznę
-Jest tylko jedno otoczenie i nie można zrobić własnego ani modyfikować już tego stworzonego - Dodając nowe drzewa działki pod budowę itp - Chyba że ja o czymś nie wiem
-Można zmienić kąt nachylenia dachu od razy wszystkich fragmentów a nie tak jak to było w the sims 2 Ogrody i rezydencje że zmieniało się kąt nachylenia wybranego fragmentu - Chyba że jest taka opcja tylko ja o tym nie wiem jeśli ktoś wie jak tego dokonać proszę o kontakt na PW byłbym bardzo wdzięczny gdyż jest to chyba dla mnie najważniejsze
I to chyba wszystko na razie co prawda jest pewnie jeszcze więcej minusów ale pewnie odkryje je później
Edit - zauważyłem też sporo błędów podczas stawiania dachów często tworzą się przy stawianiu przecinających się dachów dziury i trzeba kombinować zmieniając kat nachylenia dachy by te dziury zniknęły
W SKRÓCIE TEJ GRZE POTRZEBA WIELKIEGO PATCHA
Pozdrawiam
Kowalino

Ostatnio edytowane przez Wielebny : 22.05.2009 - 19:23
Wielebny jest offline   Odpowiedź z Cytatem