View Single Post
stare 24.05.2009, 10:34   #35
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9
Domyślnie Odp: Zalety i wady The Sims 3.

Cytat:
Napisał Inko-chan Zobacz post
Kowalino - po 1 jest coś takiego jak przesuwanie parcel. Te screeny robiły osoby które grały w tą grę i mogły zrobić co chciały. Zdjęcie z piknikiem to przegięcie, przepraszam, ale o co Ci w nim chodzi? ;x Przecież można zrobić piknik Jak dla mnie , po prostu za bardzo się napalasz, że będzie inaczej... Nie miej pewności i nie namawiaj ludzi bo później okaże się, że nie jest a ludzie sobie ładnie o Tobie pomyślą...
Zdjęcia mojego autorstwa przedstawiające okolice nie są w żaden sposób przerabiane nic w mieście nie zmieniałem
Parceli nie można przesuwać
Zdjęcia te drugie które dawałem do porównania nie robili gracze tylko zostały opublikowane przez twórców
Jeśli chodzi o zdjęcie z piknikiem nie chodzi mi tu o piknik tylko o okolice w oddali góra , wzgórze itp wyglądają zupełnie inaczej
Dodatkowo na niektórych forach piszą iż gra nie ma opcji przyśpieszenia czasu
Moja wersja gry ma , czyżby wychodziło by na to że w sieci krążą dwie wersje gry ? Możliwe iż ktoś nie zauważył tej opcji chociaż według mnie jest ona bardzo ładnie widoczna tak samo jak TS2

Dodatkowo chciałem jeszcze oznajmić iż 8 Maja gra byłą już w fazie tzw. Gold i trafiła do tłoczni . Czyli powielenie kopi gry i zaczęto rozwożenie do sklepów
Wiec żadnych poprawek zrobić już nie mogą .
Link do newsu
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=46392
Wielebny jest offline   Odpowiedź z Cytatem