View Single Post
stare 30.05.2009, 17:52   #95
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Zalety i wady The Sims 3.

agnieszka130187 Ja uwielbiam meblować simowe domy i jakoś nie jestem rozczarowana meblami w TS3

Cytat:
Napisał bigkar Zobacz post
No ale tylko w jednym przypdku Jeśli dla Ciebie postac = twarz. Ale proponuje Ci sprobowac stworzyc sima podobnym do takiego aktora De Vito (oczywiscie z jego wiekiem, wzrostem itp) Jak juz uda Ci sie go zrobic wrzuc screena ok ? (nie zeby mi sie podobal, albo zebym go lubila, chodzi o przyklad). Ja pomijam "fryzury" ktore wykluczaja zrobienie tego co sie chce, ale wszystkie dorosle simy sa ciete z jednego metra Pozostale tez, mam na mysli ten sam wiek = ten sam wzrost. I na niewele sie tu zdaje mozliwosc stworzenia sima o fioletowej badz zielonej skorze (lol).
Akurat absolutnie nie odczuwam potrzeby tworzyć sima, który wyglądałby jak Danny De Vito. Przecież to jest gra The Sims, a nie The Ludzie
Simy od początku były jednego wzrostu, taka jest cecha ich gatunku, po prostu takie są.
Gra nie jest idealna, bo nie ma idealnych gier, ale Ty czepiasz się dosłownie wszystkiego, tak jakby nic pozytywnego w tej grze nie było. Gra Ci się nie podoba, ok, Twoja sprawa, ale to nie daje Ci prawa do pisania "kompletnych bzdur" na jej temat, takich jak na przykład to, że nie ma czterech pór dnia (na szczęście każdy kto grał w tą grę, wie że to nieprawda).
I dziwi mnie tylko to, że skoro tak bardzo Ci się ta gra nie podoba, skoro jest tak beznadziejna i niewiele różni się od TS2, to czemu nadal w nią grasz?

Cytat:
Napisał bigkar Zobacz post
Dachy w trybie automatycznym sa ok pod jednym warunkiem, ze zbudujesz kwadratowe pudelko. Jesli poscinasz sciany i powiedzmy na dolnej kondygnacji bedzie taras (pod tym dachem) to robiac dach automatyczny jego czesc bedzie w tym tarasie Czyli nic nowego jakby.
Dlatego właśnie mamy możliwość ręcznego ułożenia dachu.

--------------------------------
A Ja widzę kolejną wadę i chyba już przestanę w to grać. Bo dlaczego nie ma regulacji kształtu i koloru simowych zębów?