Faktycznie, wanna rogowa byłaby fantastyczna!

Opcja wspólnej kąpieli, może dodadzą w którymś dodatku, skoro w żadnej odsłonie jeszcze nie mieliśmy z tym odo czynienia.

Fajna byłaby też opcja "trzymaj za rękę". Simowie trzymający się za rękę w parku, rodzice spacerujący z dziećmi za rękę - bardzo fajna, zbędna opcja. xP
Cytat:
Napisał bigkar
Otoz moja simka wykupila prawa wlasnosci salonu spa i restauracji (najpierw udzialy pozniej wlasnosc). Stworzylam nowa rodzine i jakiez bylo moje zdziwieni gdy okazalo sie ze moge ot tak wykupic udzialy a pozniej prawo wlasnosci od mojej pierwszej simki ........ Bez zadnych pytan, potwierdzen , zgody. Czyli wracasz pozniej do gry pierwsza rodzina a to juz slumsy (lol). Aaaa i jeszcze jedno. Jak juz sie zostaje wlascicielem to mozna zwolnic sima.... super, a zatrudnic dlaczego nie mozna ?
Pozdrawiam 
|
A jak to sobie wyobrażałaś? Tylko narzekasz... Ja naprawdę współczuję producentom, jeśli takie osoby stają się ich klientami. Nic, dosłownie NIC Ci nie pasuje. A to że automatyczny dach jest kiepski - przecież jest automatyczny. Masz ręce i opcję tworzenia własnego dachu - wykorzystaj, a nie biadol! A to kamera źle współpracuje - nie wiem dlaczego tak uważasz, ale jeśli sobie nie radzisz, to nie bierz się za gry w 3D, bo kamera jest dobra, działa wręcz identycznie jak ta w TS2 i nie sprawia żadnych problemów. W końcu wracając do tego, co zacytowałem powyżej: widzisz do tego jakieś inne rozwiązanie? Czy to, że byłoby jakieś potwierdzenie, coś by zmieniło? Rozumiem, że brakuje Ci okienka potwierdzającego "Program wspiera akcję MÓJ-MÓZG-SIĘ-WYŁĄCZYŁ i prosi o potwierdzenie wykupienia udziałów od rodziny, którą grałaś wcześniej! Czy na pewno jesteś pewien, że się zgadzasz?". Z całym szacunkiem, ale jak już mówiłem - nic, tylko narzekasz.