Wykorzystując dowolną metodę rozmowy (przyjacielska, flirt, ..) przy ~trzecim dowolnym dialogu kategorii zmieniają się odczucia jakie ma rozmawiający z Tobą sim. Zobaczysz je w niewielkim okienku jakie pojawia się podczas rozmowy w lewym górnym rogu. W tym samym momencie pojawi Ci się parę dodatkowych dialogów danej kategorii rozmowy.
Ocuć swoje szczęście xP Może uda Ci się uaktywnić opcję przy pierwszej próbie xD
Opcja "wyznaj zauroczenie" na pewno pojawia się gdy sim stwierdzi że jesteś uroczy ^_^
Cytat:
Napisał 'Mu
W jednej z misji jakie dostajemy w czasie gry dostałam zadanie przyrządzenia świetnej potrawy dla określonego sima.
Gdy go odwiedzam w opcjach dialogowych sima pojawia się nieaktywna opcja "Przynieś jedzenie". Nie jest aktywna ponieważ "nie mam wszystkich wymaganych przedmiotów w wyposażeniu". Gdy jednak przygotuję posiłek nie mogę włożyć go do ekwipunku.
Posiadanie składników na dowolną potrawę również nie pomaga. Jak wypełnić zadanie?
Cytat:
Napisał Wampirencja
Też mi z kwadrans zajęło ;p
1. Musisz być W DOMU - przygotować posiłek W DOMU
2. Aby włożyć do plecaka:
-klikasz plecak
- klikasz na potrawie i NIE PUSZCZAJĄC PRZYCISKU przeciągasz do plecaka
kaniec 
Cytat:
Napisał brzós
ja nie moge przyniesc potrawy na konkurs kucharzy, chociaz mam ja w ekwipunku ;/
czemuu?
|
|
|
Tuż po napisaniu postu również to zauważyłam. Pojawił się jednak ten sam problem co u
brzóska :/ . Mimo że simka posiadała przy sobie parę potraw dla grupy wciąż nie mogła podać ich określonemu przez zadanie simowi.
Czas upłynął ;(
Czy te potrawy nie muszą być czasem doskonałej jakości? -_-