Cytat:
Napisał Beep
Udało się! Wykonywałam romantyczne interakcje przez mniej więcej dwa simowe dni i dwie noce, poprawiając nastrój obojgu menadżerem nastrójników ;--)
1. Byłabym zadowolona, gdyby te twarze faktycznie wyglądały tak jak w trybie tworzenia sima.
2. Te usta... Są KOSZMARNE.
3. Generalnie jestem zadowolona z trybu tworzenia sima, nie podobają mi się tylko dwie rzeczy - mała ilość fryzur (podobają mi się może ze cztery) oraz wybieranie koloru szminki w taki sam sposób jak wybieranie koloru czegokolwiek innego. Tutaj po prostu mnie to wkurza, bo strasznie ciężko wybrać normalny kolor, który i tak po wyjściu z trybu tworzenia sima wygląda zupełnie inaczej. Zresztą na tych beznadziejnych ustach nie ma opcji, żeby to ładnie wyglądało.
4. Przyznaję, korzystałam w TS2 ze skinów z internetu, ale zaczęłam z nich korzystać może z pół roku temu, przez tyle lat grałam z normalnymi skinami. I zawsze mi się one podobały.
Jak to w końcu jest z tą gazetą? Piszecie, że czytacie gazetę, aby dowiedzieć się, kto wziął ślub, kto wyprowadził się z miasta etc., tymczasem u mnie najczęściej mogę przeczytać tylko jedną wiadomość i sim od razu chowa gazetę do wyposażenia (ponowne przeczytanie nic nie daje, nadal jedna i ta sama wiadomość) i bardzo rzadko zdarza mi się, żeby sim przeczytał więcej wiadomości, a jak już, to są to jakieś głupoty, typu jakaś drużyna wygrała mecz 8:0. Nie ma nic na temat ślubów czy wyprowadzek.
|
U mnie twarze wyglądają identycznie jak w trybie tworzenia sima, nie zauważyłem żadnych różnic

Może masz ustawione niskie detale sima? Mi się usta podobają właśnie bardzo

Chociaż czasem jakoś dziwnie wysoko wiszą, mimo, że suwak do zmiany wysokości położenia ust jest na minimum... A fryzury to fakt, nie zbyt ciekawe jak dal mnie, szczególnie dla panów - wszystkie są prawie identyczne, jakoś mało się różnią a brakuje mi więcej jakiś klasycznych fryzur i brak mi kompletnie łysej głowy. A co do gazet, to tak jak napisała Memełe pojawiają się info dotyczące mieszkańców np. o śmierci kogoś, ślubie, narodzinach, ale są też takie właśnie gówienka typu wynik meczu

Jak nic się w mieście nie stało to nie będzie info o ślubach itp.
A tak w ogóle gratuluję, że udało ci się związać simów, na twoim przykładzie można wszystkim powiedzieć, że zamiast cierpliwie czekać aż się opcja pojawi to włażą na forum i wmawiają, że się nie da i nie da.
'Mu no właśnie z dodatkami z neta to wyglądały o wiele prawdziwiej, ale ja nie znoszę dodatków innych niż maxisowe, nie lubię zaśmiecać gry i nigdy nie grałem z nimi

Założę się, że w TS3 też będą tego typu skiny itd więc znowu będzie w necie fala takich naszprycowanych simów