Cytat:
Katharina odłożyła słuchawkę i poszła poczytać książkę. Ani się obejrzała, a John zdążył wrócić w pracy.
|
To ile on był w tej pracy- godzinę?
Lampa na 3. zdjęciu chyba lewituje
Cytat:
Włożyli wieczorowe stroje, zamówili taksówkę i odjechali.
|
A co to- jakaś zabawa? (nawet randką bym tego nie nazwała) Ludzie jak jadą na kolację do miasta to nie w garniaku i sukni balowej!
Cytat:
- Nawet potrawy nie mogę sobie wybrać - pomyślała Katharina.
|
No i co za fun miała mieć z tej kolacji, skoro nawet musi jeść to co mąż jej każe? Ten gośc nie ma za grosz szacunku dla swojej żony. Cham to za mało powiedziane.
Cytat:
Nagle koło stolika Stellmanów przeszedł pewien mężczyzna. Zatrzymał się i po chwili poprosił Katharinę do tańca.
|
CO?!
Ludzie, od kiedy w restauracjach się tańczy?! I od kiedy obcy gość, widząc pierwszy raz na oczy jakąś kobitkę zaprasza ją do tańca?!
Cytat:
- Ależ idź kochanie! Nie będę miał nic przeciwko.
|
Nie pozwala jej nawet wybrać potrawy ale na taniec z obcym facetem się zgadza?!
Ale zawiało sztucznością...
6. zdjęcie. Więc to takie ziomki przychodzą do restauracji

Ubrani w byle jakie ciuchy, byle jak uczesani...
I od kiedy facet bije kobietę w miejscu publicznym?! Rozumiem, jest zły, ale kulturalny człowiek się opanuje!
Cytat:
John szarpnął żonę i wyszli.
|
A ten gość zjadł ich obiad i jeszcze zapłacił za rachunek
Cytat:
Później poszli pograć w brydża. John wpatrywał się w oczy Anny nieustannie. Goście nawet myśleli, że to para, ale zaraz przecież oni mają już swoje drugie połówki...
|
I zdrada i gites majonez
Twoje Simy zachowują się strasznie nienaturalnie. Zupełnie jakby byli wypuszczeni z buszu.
Błędów składniowych, ortograficznych, przecinkowych itd. raczej się nie doszukałam, aczkolwiek wolałabym, żeby to one się pojawiały a nie takie błędy jakie ja Ci wytknęłam.
I nawet przewidziałam akcję na najbliższych kilka odcinków. Znając życie wszystko potoczy się po mojej myśli

Pewnie ktoś sobie pomyśli- przecież każdy musi od czegoś zacząć!
Ale zanim ktoś zacznie tutaj swoją karierę radziłabym się przyjrzeć tym, którzy swój początek mają daleko za sobą. Poczytać trochę komentarzy na innych, wartościowych FS i zobaczyć co oceniający mają na uwadze przy pisaniu komentarza.
Sama powiedziałaś, że rzadko które tutaj czytasz. To mówi samo za siebie...
7/10
EDIT:
Cytat:
Napisał Nysia
Swoją drogą skąd ona wie, że ten mężczyzna nazywa się Lucas?
|
Racja, Nysiu. Przeoczyłam to.