![]() |
#12 | |||||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Lampa na 3. zdjęciu chyba lewituje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ludzie, od kiedy w restauracjach się tańczy?! I od kiedy obcy gość, widząc pierwszy raz na oczy jakąś kobitkę zaprasza ją do tańca?! Cytat:
Cytat:
6. zdjęcie. Więc to takie ziomki przychodzą do restauracji ![]() I od kiedy facet bije kobietę w miejscu publicznym?! Rozumiem, jest zły, ale kulturalny człowiek się opanuje! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twoje Simy zachowują się strasznie nienaturalnie. Zupełnie jakby byli wypuszczeni z buszu. Błędów składniowych, ortograficznych, przecinkowych itd. raczej się nie doszukałam, aczkolwiek wolałabym, żeby to one się pojawiały a nie takie błędy jakie ja Ci wytknęłam. I nawet przewidziałam akcję na najbliższych kilka odcinków. Znając życie wszystko potoczy się po mojej myśli ![]() Pewnie ktoś sobie pomyśli- przecież każdy musi od czegoś zacząć! Ale zanim ktoś zacznie tutaj swoją karierę radziłabym się przyjrzeć tym, którzy swój początek mają daleko za sobą. Poczytać trochę komentarzy na innych, wartościowych FS i zobaczyć co oceniający mają na uwadze przy pisaniu komentarza. Sama powiedziałaś, że rzadko które tutaj czytasz. To mówi samo za siebie... 7/10 EDIT: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Liv : 22.08.2009 - 15:41 |
|||||||||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|