Cytat:
Napisał Mamełe
To to juz sama nie wiem, czy cie nudza nowe simsy, czy nie. Za kazdym razem mowisz cos innego. Najpierw nudza, potem nie, teraz znowu. Nie widze sensu w dorabianiu ideologii typu "nudzi mnie TS3 wiec sciagnelam sobie z internetu a nie kupilam" Owszem może i zwisa ci to i powiewa (moja opinia), ale mnie zwyczajnie dziwi jak mozna grac w gre, ktora nudzi. Przeciez gra ma dostarczac z zasady rozrywki. Jakby mnie nudzila, to bym grala w cos innego. Dlatego wspomnialam o tym marnowaniu czasu. We wszystko trzeba wlozyc minimum wysilku. Nawet najsmieszniejsza komedia nie rozbawi jesli sie siadzie przed ekranem i powie "prosze mie rozsmieszac". Trzeba chociaz troche zaangazowac sie w akcje. No ale jak fgilm jest baznadziejny, to go wyłaczy sie po paru minutach a kaza proba ogladniecia bedzie katorgą na wlasne zyczenie i marnowaniem czasu. Nawet jesli nie zaplacilo sie za bilet do kina tylko sciagnelo z internetu i oglada na swoim komputerze. Nie wiem, moze ja jestem skrzywiona, bo mam bardzo malo wolnego czasu.
|
Bardzo mądrze piszesz
Co do samego dodatku to wg. mnie EA mogło by popracować lepiej nad podstawą TS3 i wydać jakiś inny dodatek niż ten który będzie miał premierę w listopadzie
Np. odpowiednik NS (z TS2) albo Gwiazdy (z TS1)