Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 26.08.2009, 20:42   #11
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: The Sims 3: Wakacyjne przygody - pierwszym dodatkiem do gry?

Cytat:
Napisał Mamełe Zobacz post
To to juz sama nie wiem, czy cie nudza nowe simsy, czy nie. Za kazdym razem mowisz cos innego. Najpierw nudza, potem nie, teraz znowu. Nie widze sensu w dorabianiu ideologii typu "nudzi mnie TS3 wiec sciagnelam sobie z internetu a nie kupilam" Owszem może i zwisa ci to i powiewa (moja opinia), ale mnie zwyczajnie dziwi jak mozna grac w gre, ktora nudzi. Przeciez gra ma dostarczac z zasady rozrywki. Jakby mnie nudzila, to bym grala w cos innego. Dlatego wspomnialam o tym marnowaniu czasu. We wszystko trzeba wlozyc minimum wysilku. Nawet najsmieszniejsza komedia nie rozbawi jesli sie siadzie przed ekranem i powie "prosze mie rozsmieszac". Trzeba chociaz troche zaangazowac sie w akcje. No ale jak fgilm jest baznadziejny, to go wyłaczy sie po paru minutach a kaza proba ogladniecia bedzie katorgą na wlasne zyczenie i marnowaniem czasu. Nawet jesli nie zaplacilo sie za bilet do kina tylko sciagnelo z internetu i oglada na swoim komputerze. Nie wiem, moze ja jestem skrzywiona, bo mam bardzo malo wolnego czasu.
Bardzo mądrze piszesz

Co do samego dodatku to wg. mnie EA mogło by popracować lepiej nad podstawą TS3 i wydać jakiś inny dodatek niż ten który będzie miał premierę w listopadzie

Np. odpowiednik NS (z TS2) albo Gwiazdy (z TS1)
Vanitas jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania