View Single Post
stare 21.09.2009, 15:24   #1
Anique

Reputacja: 10
Wink Odp: Ucieczka z domu...

Cytat:
Napisał Dziurawiec_Skąpolistny Zobacz post
Anique to jest tak, że kiedy masz relacje z jakimś simem -15 bo się z nim pokłóciłaś to po jakichś kilku dniach może 6 złość mija io kontakty są na zero -1. tak to zwykle bywa. Albo jeśli są zajadłymi wrogami to ta wrogość powoli opada z czasem tak samo jest z przyjaciółmi nie spotykasz czy nie dzwonisz i też spada do zera ten pasek powoli opada i kiedy w ogóle się nie odzywasz spadnie do zera.
ok dzięx

a miałam jeszcze coś takiego (jednak uważam, że to nie za bardzo na temat chociaż...) : grałam sobie rodzinką Biedak, a ten Daniel [?] właśnie wrócił ze szkoły i matka przerwała jedzenie (chyba no... lub coś innego co jej kazałam robić) i podbiegła do syna i nawrzeszczała na niego a on miał taką spuszczoną głowę (albo jej nie słuchał albo był smutny), ale wcześniej nie pojawił się żaden komunikat, że dostał złą ocenę czy coś takiego. A jak sprawdziłam co Balbina teraz robi, to było napisane coś takiego w stylu "daje naganę" [?] No chyba nie uciekł z domu prawda? To po prostu było coś takiego, że matce coś nie pasowało? XD
heh A SIE ROZPISAŁAM
Anique jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.