Cytat:
Przecież jest całkowicie nie gotowa!
|
"Nie" z przymiotnikami w st. równym piszemy
łącznie.
Cytat:
-Najmocniej przepraszam pani Cassidy! Niosłem właśnie wino dla pana Newtona- tłumaczył się kelner
|
Skąd on wiedział, jak ona się nazywa?
Błędów było ofc więcej, ale już nie wyłapywałam wszystkich.
Treść...
Wydaje mi się, że masz fajny pomysł, ale coś Ci "zgrzyta". Myślałam, że doprowadzisz ten wątek dyskoteki do końca, a tu się okazuje, że zanim do porządku go zaczęłaś już wstawiłaś nowy, całkiem odmienny. Nie wiemy tak naprawdę co i jak się stało, więc nie czujemy się aż tak mocno zaangażowani w sprawę poszukiwania Sylvii. Poza tym, jakby nie patrząc- nic o niej nie wiemy. Gdybyś ten jeden odcinek rozłożyła na dwa lub trzy, i w każdym z nich byłoby coś nowego do charakterystyki każdej postaci (a przede wszystkim głównej bohaterki), podejrzewam, że całą sprawę przedstawiłabyś w dużo lepszym świetle.
Zdjęcia przede wszystkim proponuję robić większe, a żeby ładniej wyglądały postaci- dodatki z neta typu skiny i oczy. Polecam MTS2, bo są tam naprawdę ładne rzeczy

Co do wystroju wnętrz też mam trochę zastrzeżeń. W końcu nie tylko tekst i ubiór aktorów są bardzo ważne, ale i sama scenografia. Postaraj się więc, aby pomieszczenia, w których będziesz robić kolejne fotki były ładne

I nie cierpię radzę mieszanek (czy to w ciuchach czy w scenografii) typu Maxis+dodatki z neta. Albo jedno albo drugie (jasne, może się zdarzyć, że oba elementy są ładnie dopasowane, ale to już zależy od tego jak kto umie łączyć ze sobą poszczególne elementy

I jeszcze od strony technicznej samego forum- widzę, że piszesz kody w html. My tu mamy bb-code, dlatego też zamiast < i > wstawiamy [ i ] (reszta się nie zmienia)
Mam nadzieję, że mój komentarz jest wyczerpujący i dzięki temu poprawisz się przy kolejnej części

6/10