|
![]() |
#1 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Cytat:
Błędów było ofc więcej, ale już nie wyłapywałam wszystkich. Treść... Wydaje mi się, że masz fajny pomysł, ale coś Ci "zgrzyta". Myślałam, że doprowadzisz ten wątek dyskoteki do końca, a tu się okazuje, że zanim do porządku go zaczęłaś już wstawiłaś nowy, całkiem odmienny. Nie wiemy tak naprawdę co i jak się stało, więc nie czujemy się aż tak mocno zaangażowani w sprawę poszukiwania Sylvii. Poza tym, jakby nie patrząc- nic o niej nie wiemy. Gdybyś ten jeden odcinek rozłożyła na dwa lub trzy, i w każdym z nich byłoby coś nowego do charakterystyki każdej postaci (a przede wszystkim głównej bohaterki), podejrzewam, że całą sprawę przedstawiłabyś w dużo lepszym świetle. Zdjęcia przede wszystkim proponuję robić większe, a żeby ładniej wyglądały postaci- dodatki z neta typu skiny i oczy. Polecam MTS2, bo są tam naprawdę ładne rzeczy ![]() ![]() ![]() I jeszcze od strony technicznej samego forum- widzę, że piszesz kody w html. My tu mamy bb-code, dlatego też zamiast < i > wstawiamy [ i ] (reszta się nie zmienia) Mam nadzieję, że mój komentarz jest wyczerpujący i dzięki temu poprawisz się przy kolejnej części ![]() 6/10 |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|