Cytat:
Napisał Kurczaczek
Nie oskarżam cię o to ale zadam jedno podstawowe pytanie.... Pirat?
|
No po co się pytasz oryginał czy pirat ? nie wnosząc przy tym nic do tematu . Z pierwszej osoby nie wynikało nic , że mogłaby mieć nielegalna kopie gry a druga napisała , że kupiła A po za tym to jaka jest różnica w działaniu gry między oryginałem a piratem ? he? .
Rozumiem , że chcesz postępować według regulaminu ale tego typu postu są trochę bez sensu . Co innego gdyby było jakieś podejrzenia , że osoba ma piracka wersje ale tu ich na pewno żadnych nie ma .Zastanawia mnie czy Ty w ogóle przeczytałeś te dwa posty czy zadałeś te pytanie odruchowo

.
Niedługo będzie tak , że jak się człowiek spyta np. kiedy premiera nowego dodatku to pierwsze co usłyszy to pytanie [Masz oryginał czy pirat ]

.
Co do tematu .
Niestety nowe patche wnoszą bardzo dużo błędów i raczej możliwości ich naprawy przez użytkownika nie ma . Można jedynie poczekać , aż wyjdzie nowy patch .
Zauważyłem także , że rozpoczynając grę od nowa.Błędów jest znacznie mniej ale przynajmniej tak było w moim przypadku . Ale oczywiście nikt z was pewnie nie chce zaczynać od nowa , więc pozostaje wam jedynie czekać na pomoc ze strony twórców gry .