View Single Post
stare 08.12.2009, 17:29   #27
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9
Domyślnie Odp: Dwór " Jesienna fantazja "

Wybacz za spóźniony komentarz projektu ,ale kilka razy przekładałem napisanie oceny z powodu niestety mojego lenistwa , a później już o tym zupełnie zapomniałem . Dom zasługuje na najwyższą ocenę , więc nie mogłem go pozostawić bez mojego komentarza
Bryła
Bryła Pomimo swojej prostoty w kształcie to jednak bardzo mi się spodobała.
Miałbym jedynie zastrzeżenie co do kolory dachu , według mnie można by było użyć jakieś starych popękanych dachówek itp. dzięki czemu dom sprawiłby większe wrażenie starej posiadłości . Ale to tylko mały szczegół z mojej strony , który nie wpłynie na ocenę domu .
Ogród
Rzeczywiście sprawia wrażenie starego parku co bardzo mi się podoba i rozumiem brak kwiatów itp. , jednak uważam , że dobry pomysłem byłoby tylko danie kilka krzaków przy samych fundamentach oraz np. umieszczenie bluszczu na ścianach .
Wnętrze
Jak zawsze mój ulubiony fragment projektu .
Gdy oglądam urządzone przez Ciebie pomieszczenia odnoszę wrażenie jakbyś każdemu kontowi pokoju przykłada bardzo dużo pracy w upiększanie go różnego rodzaju dekoracjami i świetne dopasowanymi meblami do póki nie będzie idealnie urządzony , dzięki temu wnętrze nabierają niepowtarzalnego klimatu .
Choć wszystkie pokoje są przecudowne to najbardziej do gusty przypadła mi biblioteka chętnie bym tam się rozsiadł na fotelu przy kominku i z laptopem na kolanach .
Ocena
-Bryła
-Staranność wykonania wnętrz
Ocena liczbowa
Bryła - 9/10
Ogród - 8/10
Wnętrze - oczywiście zasłużone 10/10
Ocena ogólna - 9/10 (90%)
Ps. Mam nadzieje , że niedługo na forum zagości twój pierwsze projekt w The Sims 3
Pozdrawiam
Wielebny jest offline