chrumek
co tu dużo mówić- dziękuję;]
Sandra
Cytat:
Napisał Sandra
Spod byka? Pierwszy raz spotykam się z tym określeniem. Może lepiej byłoby spode łba, albo wilkiem?
|
Tak, tak, jest taki frazeologizm. Co do zdjęć- ostatnimi czasy najprawdopodobniej jakiś wadliwy dodatek(albo za dużo dodatków) rozwalił mi grafikę i zdjęcia robię na szybko, dlatego i tak są niezłe jak na te warunki;p Co do tego rozkroku- powiem szczerze, że teraz to zauważyłam i zaczęłam się śmiać xd
Cytat:
Napisał Sandra
A obrazy na ścianach w biurze Jack'a na razie bez zmian  .
|
Od razu byś wszystko chciała, przecież Sandra pod koniec odcinka przyniosła te obrazki;p
Ja też nie przepadam za odcinkiem 'poszedł sobie chłopek roztropek do sklepu po mleko i przyszedł', ale jeśli to zachęci czytelników, to jestem gotowa oczywiście ulec.
Cytat:
Napisał Sandra
Mam tylko nadzieję, że nie jest odzwierciedleniem mojego charakteru i nie postrzegasz mnie tak w rzeczywistości?
|
Ależ skąd, odziedziczyła po Tobie tylko imię, względnie urodę.
Searle
Cytat:
Napisał Searle
Mam tylko małe zastrzeżenie: dlaczego nie dodałaś zdjęcia Jose? Chciałbym wiedzieć, jak wygląda, szczególnie, że został tak dobrze potraktowany przez Jack'a (jaki ten Jack dobroduszny  )
|
Z tej prostej przyczyny, że nie mam miejsca w domu simowym;p
Cytat:
Napisał Searle
Przestraszyłam się na początku, że Walter jest jakimś zdrajcą, a bardzo go lubię mimo, iż jest: 'osiłkiem bez mózgu' 
|
No co Ty, Wal
ker jest moim ulubieńcem, nie mogłabym sobie tego zrobić!
No dobra, jestem naprzykrzająca się, ale bez komentarzy naprawdę nie mam ani motywacji ani chęci, ani sensu do pisania(chyba, że to o to Wam chodzi, bym zamilkła- ale wtedy też napiszcie!) więc...