View Single Post
stare 02.05.2010, 19:54   #7
Sandy

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Detektyw Georgia Roberts

Przepraszam, że nie wytknę wszystkich błędów, ale jestem na to zbyt leniwa

Cytat:
Dopiero po chwili, gdy na miejsce znaleziska zbiegło się więcej osób, Georgia zauważyła skupisko żółtych kurtek pochylających się nad dziurą, między skupiskiem gruzów.
Powtórzenie.

Cytat:
- Powinniśmy jechać do domu- zaproponował Jack.
- Ale nie, nie mogę.
Biorąc pod uwagę, jego pytanie to "ale" jakoś nie pasuje.

Ten cały odcinek jest taki smutny... Nie chce mi się wierzyć, że Roy zginął... ROY! Jeden z głównych bohaterów! Chociaż w tej sytuacji chyba bardziej szkoda mi Georgii. Po tym wszystkim musiała czuć się naprawdę strasznie.
A całkowicie nie potrafię rozgryźć Angie. Z jednej strony wspaniała kobieta - opiekunka, pomagająca osieroconym dzieciom... Z drugiej nie miała skrupułów zabić tak wielu ludzi dla swojej własnej korzyści. Tylko jakiej korzyści? Bo musi chodzić o coś więcej niż tylko Jack'a.
Hm... w każdym razie akcja idzie do przodu, a Gio i tak potrafi trzymać nas w niepewności. Tym razem naprawdę nie mam żadnych obiekcji odnośnie przyszłości FS. Wygląda na to, że wszystko może się zdarzyć...
No, mam nadzieję, że kolejne odcinki będą pojawiać się już częściej, bo teraz to naprawdę zrobiło się ciekawie