Dziękuję za tak pozytywne oceny.
Zawsze staram się być oryginalna i to widać przy tworzeniu simów. Taka już jestem i nic tego nie zmieni.
Co do prezentacji to często miewam różne natchnienia, więc wychodzą tak jak wychodzą.
Jeszcze raz gorąco dziękuję za super oceny i mam szczerą nadzieję, że nadal będą takie pozytywne jak były do tej pory.
Ria - jeśli chodzi o simkę, przez którą nasz nieszczęsny Christopher został upadłym aniołem, to może uda mi się takową zamieścić. Niedługo łikend, więc będę mieć trochę czasu na poszperanie w simsach.

Już myślę nad następną prezentacją, ale nie jestem pewna czy mój pomysł wypali... Ale zawsze można spróbować!
Mam jeszcze ogromną prośbę.
Jak wchodzicie i oglądacie moje simki, to komentujcie. Chciałabym poznać wasze opinie i się do nich dostosować. Wiem, że teraz większość użytkowników krąży wokół tematów związanych z simsami 3, ale jeśli już tu jesteście i czytacie tego posta, to wysłuchajcie mej prośby.
Gorąco, gorąco proszę i padam na kolana.
Ach, prawie zapomniałam. Christopher ma około szesnastu lat. Przecierz tylko nastolatek jest zdolny do tak nieodpowiedzialnej i nierozsądnej rzeczy.
No ale czego się nie robi w imię miłości?