|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Dziękuję za tak pozytywne oceny.
Zawsze staram się być oryginalna i to widać przy tworzeniu simów. Taka już jestem i nic tego nie zmieni. Co do prezentacji to często miewam różne natchnienia, więc wychodzą tak jak wychodzą. Jeszcze raz gorąco dziękuję za super oceny i mam szczerą nadzieję, że nadal będą takie pozytywne jak były do tej pory. Ria - jeśli chodzi o simkę, przez którą nasz nieszczęsny Christopher został upadłym aniołem, to może uda mi się takową zamieścić. Niedługo łikend, więc będę mieć trochę czasu na poszperanie w simsach. ![]() Już myślę nad następną prezentacją, ale nie jestem pewna czy mój pomysł wypali... Ale zawsze można spróbować! Mam jeszcze ogromną prośbę. Jak wchodzicie i oglądacie moje simki, to komentujcie. Chciałabym poznać wasze opinie i się do nich dostosować. Wiem, że teraz większość użytkowników krąży wokół tematów związanych z simsami 3, ale jeśli już tu jesteście i czytacie tego posta, to wysłuchajcie mej prośby. Gorąco, gorąco proszę i padam na kolana. Ach, prawie zapomniałam. Christopher ma około szesnastu lat. Przecierz tylko nastolatek jest zdolny do tak nieodpowiedzialnej i nierozsądnej rzeczy. No ale czego się nie robi w imię miłości? Ostatnio edytowane przez Bush : 07.05.2010 - 17:52 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Piękna historia
![]() Już nie mogę się doczekać tej simki, z pewnością będzie śliczna, zresztą jak wszystkie simy, które tworzysz. Wiesz, też zrobiłąm już 11 simów, ale wciąż się zastanawiam, czy je dodać... Nie wiem czemu tutaj to piszę, ale są inne od pozostałych na forum ![]() Podobne do Christopera i jeszcze dziwniejsze. Zresztą sama zobaczych, gdyż takowy temat prawdopodobnie założę. A co do Twoich postaci, wiem, że już komentowałam, ale jeszcze raz chcę napisać, że strasznie mi się podobają ![]() Oby tak dalej. A kiedy, można wiedzieć, dodasz naszą już wspomnianą kochankę Christopera? Tylko on mi wygląda na 18 O_o ALe to niewielka różnica.
|
|
#3 |
|
|
Ok, niech będzie 18. Tak właściwie to nie ma różnicy czy będzie miał 18 czy 16 lat.
![]() Simcia już stworzona, najpóźniej jutro ją dodam. Mam nadzieję, że pokażesz swoje simy, jestem bardzo ciekawa o co chodzi z tymi "innymi" postaciami. ![]() A z resztą skoro masz ich już 11 to nie ma co się zastanawiać! Dodaj je na forum! Dziękuję, za twoją super ocenę Ria.
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|