![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję za tak pozytywne oceny.
Zawsze staram się być oryginalna i to widać przy tworzeniu simów. Taka już jestem i nic tego nie zmieni. Co do prezentacji to często miewam różne natchnienia, więc wychodzą tak jak wychodzą. Jeszcze raz gorąco dziękuję za super oceny i mam szczerą nadzieję, że nadal będą takie pozytywne jak były do tej pory. Ria - jeśli chodzi o simkę, przez którą nasz nieszczęsny Christopher został upadłym aniołem, to może uda mi się takową zamieścić. Niedługo łikend, więc będę mieć trochę czasu na poszperanie w simsach. ![]() Już myślę nad następną prezentacją, ale nie jestem pewna czy mój pomysł wypali... Ale zawsze można spróbować! Mam jeszcze ogromną prośbę. Jak wchodzicie i oglądacie moje simki, to komentujcie. Chciałabym poznać wasze opinie i się do nich dostosować. Wiem, że teraz większość użytkowników krąży wokół tematów związanych z simsami 3, ale jeśli już tu jesteście i czytacie tego posta, to wysłuchajcie mej prośby. Gorąco, gorąco proszę i padam na kolana. Ach, prawie zapomniałam. Christopher ma około szesnastu lat. Przecierz tylko nastolatek jest zdolny do tak nieodpowiedzialnej i nierozsądnej rzeczy. No ale czego się nie robi w imię miłości? Ostatnio edytowane przez Bush : 07.05.2010 - 16:52 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|