View Single Post
stare 19.06.2010, 18:40   #7
Arkia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Wszystko co można tworzyć w tym dodatku!

Hmmm... Rzeźb jest całe mnóstwo, ale najbardziej mi się spodobał "Gator" - to jest taki aligator na dwóch nogach z cylindrem i laską xD Co do wynalazków (nie gadżetów czy zabawek) zostały wymienione wszystkie. Jedyne co mogę powiedzieć wartościowego to to, że doszedł nowy metel i kamień:

Metal to Barabarum - jest to ciemnoróżowa sztabka. Jeśli kiedyś się przyglądaliście sztabkom np. żelaza czy srebra to zauważycie, że na dole jest simowy kryształek w kółku; przy barabarum na dole jest serduszko w kółku A opis jest jakiś taki "Podobno ten metal wywołuje stymulujący wpływ na simów w pobliżu..." i dalej nie pamiętam.

Kryształ to Fluoryt - Jest błękitno-fioletowy i bardzo ładny. Poza tym się niczym nie wyróżnia A opis jest jakiś taki: "Wszyscy lubią fluoryt. Nikt nie może nie lubić fluorytu. Nikt dotąd nie znienawidził fluorytu. Każdy jest wielbicielem fluorytu." lub podobny xD

Gdy sim osiągnie któryś tam wczesny poziom rzeźbiarstwa ma nowy szlif (nie zależnie od ilości wyszlifowanych kamieni i innych szlifów) - Jajowaty Szlif Rzeźbiarza. Jest po prostu jajowaty xD Jakby ktoś chciał wiedzieć, to barabarum i fluoryt odkryłam podczas... rzeźbienia! Bo jak można już rzeźbić z kamienia, to czasem ten blok się rozwali i będzie komunikat, że "Co za szczęście! Najwyraźniej ten blok rozpadł się z powodu zanieczyszczeń z jego środka!", czy coś takiego. No i tam na tym podeście do rzeźbienia będzie losowy metal lub kryształ. Nie tylko te z Kariery, mi się również zdarzył raz cytryn, srebro, złoto, jadeit itp.

PS. Te rzeczy do pobrania są nie tylko w wersji pamiątkowej, wystarczy zarejestrować normalną... chyba. A tak właściwie to są tylko gadżety, czy tzw. "Wielkie wynalazki"? Doprosić się siostry nie mogę, żeby grę zar..cośtam (nie chce mi się pisać ), i ściągnęła te rzeczy xD A jeśli te rzeczy są wynalazkami, too... Jak działa to coś do robienia tornada?? :>
Arkia jest offline   Odpowiedź z Cytatem