![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm... Rzeźb jest całe mnóstwo, ale najbardziej mi się spodobał "Gator" - to jest taki aligator na dwóch nogach z cylindrem i laską xD Co do wynalazków (nie gadżetów czy zabawek) zostały wymienione wszystkie. Jedyne co mogę powiedzieć wartościowego to to, że doszedł nowy metel i kamień:
Metal to Barabarum - jest to ciemnoróżowa sztabka. Jeśli kiedyś się przyglądaliście sztabkom np. żelaza czy srebra to zauważycie, że na dole jest simowy kryształek w kółku; przy barabarum na dole jest serduszko w kółku ![]() Kryształ to Fluoryt - Jest błękitno-fioletowy i bardzo ładny. Poza tym się niczym nie wyróżnia ![]() Gdy sim osiągnie któryś tam wczesny poziom rzeźbiarstwa ma nowy szlif (nie zależnie od ilości wyszlifowanych kamieni i innych szlifów) - Jajowaty Szlif Rzeźbiarza. Jest po prostu jajowaty xD Jakby ktoś chciał wiedzieć, to barabarum i fluoryt odkryłam podczas... rzeźbienia! Bo jak można już rzeźbić z kamienia, to czasem ten blok się rozwali i będzie komunikat, że "Co za szczęście! Najwyraźniej ten blok rozpadł się z powodu zanieczyszczeń z jego środka!", czy coś takiego. No i tam na tym podeście do rzeźbienia będzie losowy metal lub kryształ. Nie tylko te z Kariery, mi się również zdarzył raz cytryn, srebro, złoto, jadeit itp. PS. Te rzeczy do pobrania są nie tylko w wersji pamiątkowej, wystarczy zarejestrować normalną... chyba. A tak właściwie to są tylko gadżety, czy tzw. "Wielkie wynalazki"? Doprosić się siostry nie mogę, żeby grę zar..cośtam (nie chce mi się pisać ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|