![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nayi - z założenia miała być taka 'trochę wiedźma'
![]() laila - dzięki Mam dla was nową simkę, ale musi być minimum jeszcze 2 komentarze ![]()
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
To w takim razie ocenie pierwszą simkę w temacie ( trzeba nabić te minimum dwa komentarze)
Ma brzydki makijaż, dziwne brwi i maxisowy skin A po za ty ma ładną fryzurkę i ubranko. |
![]() |
#63 |
|
![]()
OK, to od początku:
Bella - zbyt maxisowa i ma za grube wargi Sara - albo oczy za duże, albo nos za mały. Nie pasuje mi coś w jej wyrazie twarzy (?) jakaś tam bezimienna - ma ładne oczy, ale ten nos >.< i kąciki ust ma okropnie wykręcone na dół jakby cały czas była smutna następna - ma piękne włosy ![]() Marina - jej usta są za nisko, ale ogółem jest ładna ^^ Yuriki - jest świetny tylko ten kolor oczu ... Marika - jest przerażająca O.o nie chodzi o to, że taka brzydka, a o jej podobieństwo do czarownicy Caloryn - idealna w każdym calu ![]()
![]() |
#64 |
|
![]()
Nayi - tak wiem, ta pierwsza simka... postrach nocy
![]() Shannon - dzięki za tak wyczerpujący komentarz ![]() ![]() Dobra, bez gadania, nowa: Carmela Przepraszam za prezentację, nie umiem robić ![]() ![]() ![]() ![]()
#65 |
|
![]()
Zbyt pociągła buzia no i ten nos (chociaż na drugim zdjęciu wyszedł ci całkiem nieźle).
Oczy ma ładne, ale wydaje mi się, że ich wewnętrzne kąciki ![]() Usta są śliczne, mają taki delikatny błyszczyk, bardzo naturalne ![]() Tej fryzury nie lubię ![]() ![]() Za to poprzednia simka, jedna z sióstr - Carolynn wyszła ci bosko, zakochałam się w tej simce ![]() ![]() ![]() ![]() 666 post \m/ haha ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 19.03.2011 - 10:05 |
![]() |
![]() |
#66 |
Reputacja: 26
|
![]()
Muszę przyznać, że idzie Ci coraz lepiej - Carolyn choćby wyszła bardzo ładnie, Carmela też nie jest zła (ja akurat tę fryzurę lubię, choć jest specyficzna). Marika faktycznie wiedźmowata - efekt osiągnięty.
|
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
rudzielec - wiem, jak zaczęłam grać, to faktycznie, twarz w tej fryzurze dziwnie wygląda
![]() KathySelden - staram się, staram ![]() Ktoś jeszcze? ^^
#69 |
|
![]()
Mam trójkę nowych [tym razem chłopaków!]
Imion nie mają ;p, prezentacja taka sobie, przepraszam za pauzę, trawę i okienka w lewym górnym rogu, to się już nie powtórzy :c ![]() ![]() ![]() Nie pytajcie co mu się stało... ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamis : 15.04.2011 - 20:16 |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Co mogę powiedzieć... No nie powalają. Najlepszy jest ten z brązowymi włosami, podoba mi się. Bardzo. Ale pozostała dwójka?
![]() Rudy ma za szerokie usta a kolor i kształt oczu jest nijaki. Blondyna pomińmy... xD |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|