View Single Post
stare 18.07.2010, 00:05   #14
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9
Domyślnie Odp: Dwór " Romantyczne marzenia "

Bryła
Już pierwsze zdjęcia zrobiło na mnie wrażenie, głównie ze względu na bardzo udaną bryłę.
Choć praktycznie jest dosyć prosta w kształcie, to dzięki dobrze ustawionym ozdobą dachu i ozdobieniem rogów bryły kolumnami cała posesja bardzo ciekawie się prezentuje.
Szkoda tyle, że nie pokazałaś tyłu dworku.
Ogród
Pasuje do klimatu całego projektu.
Skromny, zadbany i jak najbardziej mi się podoba. Zauroczyła mnie szczególnie ta ławeczka z ptaszkami.
Sądziłem tylko, że w późniejszej części prezentacji pokarzesz i tył ogrodu. A tam altanę, obok oczko wodne a za nim starą wierzbę. (to tylko taka moja wizja)
Wnętrze
Jak zawsze najlepsza część projektu do której nie mogę mieć zastrzeżeń.
Uwielbiasz dekorować dom w swoim ulubionym stylu.
Bardzo, ale to bardzo mi się podoba. Niezwykła dbałość o szczegóły i staranność w zagospodarowaniu każdego kąta w domu.
Oglądając wszystkie pomieszczenia odnoszę wrażenie, że nad ustawieniem każdego nawet najmniej by się wydawało znaczącego obiektu poświęcałaś mu dużo czasu by znaleźć mu miejscu i sprawić tym samym że cały dom będzie po prostu idealny.
Jak najbardziej Ci się to udało.
Ocena
-Bryła dworku
-Świetnie zagospodarowany front domu
-Stylowe i przepiękne wnętrze
-Brak ogrodu z tyłu posesji

Ocena liczbowa
Bryła-9/10
Ogród-8/10
Wnętrze- (jak zawsze, zasłużone) 10/10

Ogół-9/10
Choć miałem nadzieje, że twój ostatnio dom (Jesienna fantazja) będzie Twoim ostatnim projektem w the sims 2, a następne w ts3. To teraz widzę, że póki co czułabyś się nie swoje w klimatach trójki, która jeszcze nie jest w stanie dać Ci tylko dodatków, dzięki którym możesz tworzyć wspaniałe wnętrze domów.
Pozdrawiam:
Kowalino.
Wielebny jest offline