I ja się zgłaszam.
1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie?
Ponieważ od dłuższego czasu nie mogę się zmusić do jakiejkolwiek ambitniejszej działalności na forum, a ten konkurs jest dla mnie bardzo konkretnym powodem, by bardziej się zaktywizować. Poza tym nie spotkałem się jeszcze z pomysłem pracy grupowej. To z jednej strony zmusza do działania, bo działa się pod presją, każdy jest w dużym stopniu odpowiedzialny za sukces grupy, a z drugiej strony takie rozwiązanie zdejmuje z ramion ciężar tych zadań, w których nie jesteśmy najmocniejsi...
I ważne jest dla mnie odświeżenie własnego wizerunku na forum, bo ostatnimi czasy nieco podupadł...
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz?
W tym momencie dysponuję: Sims 2 + Na studiach + Nocne życie + Osiedlowe życie.
Jakie umiejętności posiadasz?
Z pewnością budowa domów, placów, centrów handlowych i ogrodów. Ogólnie wszystko, co związane z architekturą. Szczególnie cenną dla mnie umiejętnością jest budowanie, bądź co bądź, zgrabnych brył. A i z wnętrzami chyba nie jest najgorzej...
Poza tym mogę się przydać w robieniu zdjęć, a chociaż w fotografowaniu do fs doświadczenie mam zerowe, to czuję się na siłach stworzyć coś ciekawego, od kilku osób usłyszałem pochlebne komentarze w tym względzie.
Dzieł literackich spod mojej ręki jeszcze nie ujrzeliście, ale też coś tam potrafię. Mówię tu wyłącznie o opowiadaniach, wiersze odpadają w przedbiegach.
Nie wiem czy to przydatna informacja, ale całkiem przyzwoicie rysuję, szczególnie architekturę i wszelkie formy geometryczne. Trochę się tego uczyłem.
To chyba wszystko.
Aaaa...
Nie mam zastrzeżeń co do grupy, do której mam przynależeć, wolę podporządkować się woli Ośrodka Decyzyjnego...