|
|
#23 |
|
Sk±d: Miasto ¦wiêtej Wie¿y
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
I ja siê zg³aszam.
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie? Poniewa¿ od d³u¿szego czasu nie mogê siê zmusiæ do jakiejkolwiek ambitniejszej dzia³alno¶ci na forum, a ten konkurs jest dla mnie bardzo konkretnym powodem, by bardziej siê zaktywizowaæ. Poza tym nie spotka³em siê jeszcze z pomys³em pracy grupowej. To z jednej strony zmusza do dzia³ania, bo dzia³a siê pod presj±, ka¿dy jest w du¿ym stopniu odpowiedzialny za sukces grupy, a z drugiej strony takie rozwi±zanie zdejmuje z ramion ciê¿ar tych zadañ, w których nie jeste¶my najmocniejsi... I wa¿ne jest dla mnie od¶wie¿enie w³asnego wizerunku na forum, bo ostatnimi czasy nieco podupad³... 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? W tym momencie dysponujê: Sims 2 + Na studiach + Nocne ¿ycie + Osiedlowe ¿ycie. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Z pewno¶ci± budowa domów, placów, centrów handlowych i ogrodów. Ogólnie wszystko, co zwi±zane z architektur±. Szczególnie cenn± dla mnie umiejêtno¶ci± jest budowanie, b±d¼ co b±d¼, zgrabnych bry³. A i z wnêtrzami chyba nie jest najgorzej... Poza tym mogê siê przydaæ w robieniu zdjêæ, a chocia¿ w fotografowaniu do fs do¶wiadczenie mam zerowe, to czujê siê na si³ach stworzyæ co¶ ciekawego, od kilku osób us³ysza³em pochlebne komentarze w tym wzglêdzie. Dzie³ literackich spod mojej rêki jeszcze nie ujrzeli¶cie, ale te¿ co¶ tam potrafiê. Mówiê tu wy³±cznie o opowiadaniach, wiersze odpadaj± w przedbiegach. Nie wiem czy to przydatna informacja, ale ca³kiem przyzwoicie rysujê, szczególnie architekturê i wszelkie formy geometryczne. Trochê siê tego uczy³em. To chyba wszystko. Aaaa... Nie mam zastrze¿eñ co do grupy, do której mam przynale¿eæ, wolê podporz±dkowaæ siê woli O¶rodka Decyzyjnego...
JU¯ JEST! "ROMANA SINGULIER" w dziale Domy TS2 Ostatnio edytowane przez Marian... : 31.08.2010 - 00:13 |
|
|
| U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|