View Single Post
stare 27.10.2010, 15:31   #3
lizzielovesit

Reputacja: 10
Domyślnie

Taa, Maxisowskie brwi i kształt twarzy to już mój [niestety] nawyk.
OK, nast. postaram się zrobić lepsze zdjęcia, ale fotografem niestety nie jestem, a że już kolejną turę porobiłam, ale przed przeczytaniam twojego posta, to może też nie będzie to dzieło sztuki.
Dodam później.

EDIT.
no i dodaję taką blondi i jakąś rudą : brwi maxisowskie i kształt twarzy mniej więcej też

CYNTHIA ROWLEY

tak od tyłu

jakby makro:

i od góry takie CUŚ :

MARYLIN KELLER
specyficzna osóbka z niej

Najmocniej przepraszam za kratki na większości zdjęć!!!!

Cytat:
Napisał pensivelane Zobacz post
oooo nie, za male zdjecia. zedytuje posta jak juz poprawisz

EDIT:
Louise Bleeee, nie lubię tych włosów. Są nieładne i widać jakieś białe poświatki (pośladki,lol xd). Brzydki kolor oczu, maxisowe brwi, kształt oka też jakiś kosmiczny . Ładny owal twarzy i rzęsy. Co jeszcze do prezentacji to źle ustawiłaś meble - nachodzą na siebie. Ogólnie nieciekawa. Co do zbliżeń twarzy to się nie czepiam, bo sama ich nie umiem robić/wiem jakie to trudne!

Alia Znowu jakieś dziwne włosy-jajecznica. Fuuu. Nieładne zdjęcie w kwiatkach. Jeśli już, to powinny być na całej powierzchni zdjęcia, bo dziewnie wyglądają takie kwadraty. Z tego co udało mi się zobaczyć jej twarz powiem, że: ma ładny makijaż, może z wyjątkiem eyelinera; miłe tęczówki; brzydkie brwi; z lekke przydługi nos.

to tyle
zryłaś mnie
jajecznica xd
z tymi kwiatami, no to masz rację, ale inaczej nachodziłyby na jej pasztetowatą gębę. ;p

Ostatnio edytowane przez lithium : 27.10.2010 - 16:04
lizzielovesit jest offline