|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
oooo nie, za male zdjecia. zedytuje posta jak juz poprawisz
![]() EDIT: Louise Bleeee, nie lubię tych włosów. Są nieładne i widać jakieś białe poświatki (pośladki,lol xd). Brzydki kolor oczu, maxisowe brwi, kształt oka też jakiś kosmiczny . Ładny owal twarzy i rzęsy. Co jeszcze do prezentacji to źle ustawiłaś meble - nachodzą na siebie. Ogólnie nieciekawa. Co do zbliżeń twarzy to się nie czepiam, bo sama ich nie umiem robić/wiem jakie to trudne!Alia Znowu jakieś dziwne włosy-jajecznica. Fuuu. Nieładne zdjęcie w kwiatkach. Jeśli już, to powinny być na całej powierzchni zdjęcia, bo dziewnie wyglądają takie kwadraty. Z tego co udało mi się zobaczyć jej twarz powiem, że: ma ładny makijaż, może z wyjątkiem eyelinera; miłe tęczówki; brzydkie brwi; z lekke przydługi nos. to tyle
![]() I can feel your heartbeat under your black, black leather In your gateway call, boy take me away forever Ostatnio edytowane przez pensivelane : 27.10.2010 - 16:15 |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Taa, Maxisowskie brwi i kształt twarzy to już mój [niestety] nawyk.
OK, nast. postaram się zrobić lepsze zdjęcia, ale fotografem niestety nie jestem, a że już kolejną turę porobiłam, ale przed przeczytaniam twojego posta, to może też nie będzie to dzieło sztuki. Dodam później. EDIT. no i dodaję taką blondi i jakąś rudą : brwi maxisowskie i kształt twarzy mniej więcej też CYNTHIA ROWLEY ![]() ![]() ![]() tak od tyłu ![]() jakby makro: ![]() ![]() i od góry takie CUŚ : ![]() MARYLIN KELLER specyficzna osóbka z niej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Najmocniej przepraszam za kratki na większości zdjęć!!!! ![]() Cytat:
jajecznica xd z tymi kwiatami, no to masz rację, ale inaczej nachodziłyby na jej pasztetowatą gębę. ;p Ostatnio edytowane przez lithium : 27.10.2010 - 17:04 |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|