Cytat:
Napisał KathySelden
Robi się coraz ciekawiej. Ciekawe co to za "zielonoskóry demon".
|
ten demon przyszedł po Lena

nic więcej napisać nie mogę :>
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Jak to miło , że znowu coś się tu pojawiło!  Jestem w niemałym szoku..  Też mnie ciekawi czy ona pomoże Vorgowi..
|
Lilith? w jakis sposób pomoże

ja szczerze mówiąc tez jestem w szoku że w końcu cos tutaj dodałam
Cytat:
Napisał Volturia
Dobra robota Nick. 
Zaskoczyla mnie nieco sytuacja z diablica. Lilith ma charakterek i mysle, ze dobrze by bylo, gdyby pojawila sie jeszcze w FSsie nie raz 
|
Nick faktycznie wykonał kawał dobrej roboty, jednakże chłopak wkopał się nieprzeciętnie

Lilith pojawi się nie raz, myślę że poznacie jeszcze kilka z jej dziewięciu sióstr :>
Cytat:
Napisał Rocket
strasznie (dobre słowo) mi się podoba, że złamałaś konwencję: opowiadania o demonach najczęściej rozgrywają się albo w odległej przeszłości, albo innym świece, gdzie są wróżki, elfy etc, ale raczej nie w dużym mieście i nie w przyszłości  fajne, fajne, chętnie poczytam Twoje drugie fs
|
miło mi, że sie podoba

nie spodziewałam się, że ktoś nowy zacznie czytać mojego zniesławionego na innym forum Vorga, który padł ofiarą interpunkcji i wielu źle złożonych zdań

co do miejsca i czasu rozgrywania sie akcji, to mogę powiedzieć, że chciałam właśnie, wprowadzić coś nowego do opowiadań o demonach

a co drugiego FS to ostrzegam, że to totalne romansidło, na
dodatek strasznie pokręcone, a charakter głównej bohaterki jest zmienny jak pogoda, co jest cholernie denerwujące
ogólnie mówiąc, to mam co chciałam, długo nie dodawałam odcinka i teraz większość czytających pozapominała już o tym, że istnieje coś takiego jak "Vorg"

no ale mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze ktoś, kto przeczyta
i odnośnie odcinka Belle Rose, to informuję wszystkich, że będzie w tym tygodniu