Temat: Vorg
View Single Post
stare 03.11.2010, 17:14   #132
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Vorg

Cytat:
Napisał KathySelden Zobacz post
Robi się coraz ciekawiej. Ciekawe co to za "zielonoskóry demon".
ten demon przyszedł po Lena nic więcej napisać nie mogę :>

Cytat:
Napisał Gold_Chocolate Zobacz post
Jak to miło , że znowu coś się tu pojawiło! Jestem w niemałym szoku.. Też mnie ciekawi czy ona pomoże Vorgowi..
Lilith? w jakis sposób pomoże
ja szczerze mówiąc tez jestem w szoku że w końcu cos tutaj dodałam

Cytat:
Napisał Volturia Zobacz post
Dobra robota Nick.
Zaskoczyla mnie nieco sytuacja z diablica. Lilith ma charakterek i mysle, ze dobrze by bylo, gdyby pojawila sie jeszcze w FSsie nie raz
Nick faktycznie wykonał kawał dobrej roboty, jednakże chłopak wkopał się nieprzeciętnie
Lilith pojawi się nie raz, myślę że poznacie jeszcze kilka z jej dziewięciu sióstr :>

Cytat:
Napisał Rocket Zobacz post
strasznie (dobre słowo) mi się podoba, że złamałaś konwencję: opowiadania o demonach najczęściej rozgrywają się albo w odległej przeszłości, albo innym świece, gdzie są wróżki, elfy etc, ale raczej nie w dużym mieście i nie w przyszłości fajne, fajne, chętnie poczytam Twoje drugie fs
miło mi, że sie podoba
nie spodziewałam się, że ktoś nowy zacznie czytać mojego zniesławionego na innym forum Vorga, który padł ofiarą interpunkcji i wielu źle złożonych zdań
co do miejsca i czasu rozgrywania sie akcji, to mogę powiedzieć, że chciałam właśnie, wprowadzić coś nowego do opowiadań o demonach
a co drugiego FS to ostrzegam, że to totalne romansidło, na
dodatek strasznie pokręcone, a charakter głównej bohaterki jest zmienny jak pogoda, co jest cholernie denerwujące

ogólnie mówiąc, to mam co chciałam, długo nie dodawałam odcinka i teraz większość czytających pozapominała już o tym, że istnieje coś takiego jak "Vorg" no ale mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze ktoś, kto przeczyta

i odnośnie odcinka Belle Rose, to informuję wszystkich, że będzie w tym tygodniu