|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
strasznie (dobre słowo) mi się podoba, że złamałaś konwencję: opowiadania o demonach najczęściej rozgrywają się albo w odległej przeszłości, albo innym świece, gdzie są wróżki, elfy etc, ale raczej nie w dużym mieście i nie w przyszłości
![]()
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
Reputacja: 10
|
![]()
ten demon przyszedł po Lena
![]() Cytat:
![]() ja szczerze mówiąc tez jestem w szoku że w końcu cos tutaj dodałam ![]() Cytat:
![]() Lilith pojawi się nie raz, myślę że poznacie jeszcze kilka z jej dziewięciu sióstr :> Cytat:
![]() nie spodziewałam się, że ktoś nowy zacznie czytać mojego zniesławionego na innym forum Vorga, który padł ofiarą interpunkcji i wielu źle złożonych zdań ![]() co do miejsca i czasu rozgrywania sie akcji, to mogę powiedzieć, że chciałam właśnie, wprowadzić coś nowego do opowiadań o demonach ![]() a co drugiego FS to ostrzegam, że to totalne romansidło, na dodatek strasznie pokręcone, a charakter głównej bohaterki jest zmienny jak pogoda, co jest cholernie denerwujące ![]() ogólnie mówiąc, to mam co chciałam, długo nie dodawałam odcinka i teraz większość czytających pozapominała już o tym, że istnieje coś takiego jak "Vorg" ![]() ![]() i odnośnie odcinka Belle Rose, to informuję wszystkich, że będzie w tym tygodniu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Guest
|
![]()
Jak bodajże wczoraj obiecałam, nadrabiam zaległości.
I tak: Część siódma Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jej, dużo się działo. Lubię dynamiczne opisy, a tutaj sprawiły one, że tekst czytało się strasznie szybko. Przez to chyba poszczególne wątki wydały mi się jakieś krótkie, takie, że chciałabym czytać dalej, mimo zakończenia. I coraz bardziej mnie to wszystko zaczyna intrygować *o* Na dzisiaj chyba na tym skończę, w najbliższym czasie postaram się dociągnąć to do końca. c: |
||||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|